Начало > Новини от света на технологиите

Преминете на свободния пазар на електроенергия

<< < (5/25) > >>

VITAN:
Даже МФВ лъже:

"Китайската икономика вече е най-голямата в света, задминавайки тази на САЩ като покупателната способност, пише WBP Online, цитирайки доклад на Международния валутен фонд (МВФ).

Според показателя до края на 2014 г. Китай ще отговаря за 16,48% от световната покупателна способност, докато американската икономика ще се равнява на 16,28% от общия дял."

2014-та отдавна мина, сега през 2020-та при официално -32,9% спад на БВП на САЩ >> чудеса!!

krasias:
Браво бе и като няма частна собственост, всичко бива заграбено от държавата и нейните алчни политици и каква е разликата, от едно зло на хиляди пъти по голямо зло. Ми да им е честито. Ей няма по алчни от комунистите но те грабят по особен начин уж за държавата, уж за хората и за тяхно добро. Що ли не им вярвам а, ми щот много добре ги познавам.

EDM electronics:
Как лъха на посредственост в тоя форум.

Делът на държавния капитализъм в Германия е над 50% от икономиката!

https://www.dnes.bg/blogini/2013/04/22/zashto-nashite-politici-unishtojavat-bylgariia-kyde-i-kolko-dyrjavna-sobsvenost-ima-po-sveta-kak-upravliavat-po-sveta-chast-2-ra.186236

VITAN:

--- Цитат на: krasias в Септември 01, 2020, 02:47:46 pm ---Браво бе и като няма частна собственост, всичко бива заграбено от държавата и нейните алчни политици и каква е разликата....
--- Край на цитат ---
В мащаба на краденето!

Когато споря с келеши за нещо такова им казвам:
 - Разликата между мен и вас е, че аз съм живял в държава, а вие никога няма да живеете в такава...

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2020, 12:03:34 pm --- :D Кърти м'ифки!  8)
Аркадаш, защо бъгваш ли?
"Няма по-безнадеждно поробени от тези, които грешно вярват, че са свободни"
Гьоте

--- Край на цитат ---

Прецених че, трябва да използвам времето си за много по-полезни за мене си неща! А не да давам мат`рял за размисъл......!  Има и други форуми в който ми е по-приятно и кофортно да пиша на такива теми! Съжалявам че, допринесох този добър технически форум да се превърне в бунище за политически самореклами от типа "Кой е по-по-най...."! Лек ден!

Ще помоля моделатора да се съобрази с горното ми искане! Благодаря!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия