Начало > Новини от света на технологиите

Ново увеличение на тока от джулая, честито!

<< < (18/22) > >>

Радико:

--- Цитат на: Номак в Юли 12, 2020, 06:10:46 pm ---Казваш-самоохлажда се ?   :)

--- Край на цитат ---
Ами не точно. Влагаш енергия в компресора за да може той да "премести температура"  от изпарителя във топлообменника.  Но това е само транспорт. Изпарителя се охлажда заради нагорещяването на топлообменника.

GMG:
epwpixieq-1, не виждам смисъл да твърдя каквото и да било,
а да Ви "светвам" въобще нямам намерение.  :)

Формулировките оставам на Вас, те като гледам са Ви присърце, аз съм практик и не ме интересуват числата,
доказал съм го неведнъж именно в този форум, ако сте забелязал въобще нещо ..   ;)

Темата е дълга както всичко интересно и полезно,
ако искате epwpixieq-1, дайте телефон или мейл, скайп и да обсъдим ..

merlinbg:

--- Цитат на: Номак в Юли 12, 2020, 06:10:46 pm ---Казваш-самоохлажда се ?   :)

--- Край на цитат ---

Къде съм написал самоохлаждане, посочи ми, цитирай ме. Работата се извършва от вложената енергия в компресора. Разбрах, че не съм вързал тройката, така че повече няма да продължавам разговора. Очаквам отговор с колко ще се вдигне мощността на ДВГ ако на всмукателния колектор се постави пластина с малки отвори???

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Юли 12, 2020, 11:43:38 pm ---Очаквам отговор с колко ще се вдигне мощността на ДВГ ако на всмукателния колектор се постави пластина с малки отвори???

--- Край на цитат ---
Хората се чудят как да сложат по-надупчен филтър, как да изправят чупките по тръбите, полират отвътре колекторите само и само да намалят съпротивлението, а ти искаш да сложиш "пластина с малки отвори"...  Ми тури един парцал или чорап във смукателния колектор и чакай да изкараш нещо повече :)

montanar:
Не се ли усещаме че Вектор ви прави на луди? .....
Той че не е  в час не е ма и ние му поднасяме на акъла .....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия