Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

СЕ???

<< < (6/14) > >>

бай Теню:
Енергията на/от/ земята е не само СВОБОДНА но е и БЕЗПЛАТНА, безвредна и чста като момина сълза и тя не е някакъв електрически потенциал, а земното притегляне. А на такива приказки че било консервативно и не било възможна направата на гравитационен двигател аз кашлям, защото имам правени много опити и имам разработени варианти и не е далеко денят когато ще бъде направен. По скоро тези антени със заземяване ми се струват алабализми

технократ:

--- Цитат на: бай Теню в Юни 27, 2020, 11:09:35 am ---Енергията на/от/ земята е не само СВОБОДНА но е и БЕЗПЛАТНА, безвредна и чста като момина сълза и тя не е някакъв електрически потенциал, а земното притегляне. А на такива приказки че било консервативно и не било възможна направата на гравитационен двигател аз кашлям, защото имам правени много опити и имам разработени варианти и не е далеко денят когато ще бъде направен. По скоро тези антени със заземяване ми се струват алабализми

--- Край на цитат ---
Публикувай и сподели някои от опитите които си правил, и по които смяташ, че гравитационото поле не е консервативно, и може да се извлече енергия от него, без за това предварително да е вложена енергия в него.

бай Теню:
Споделял съм многократно. Само трябва да се поровиш в писанията ми

Радико:
Технократ. Установката на господин Михов е работеща. В тази тема започната от мен също се разглежда работещ принцип:
https://mazeto.net/index.php/topic,9594.0.html 

технократ:

--- Цитат на: Радико в Юни 27, 2020, 08:07:13 pm ---Технократ. Установката на господин Михов е работеща. В тази тема започната от мен също се разглежда работещ принцип:
https://mazeto.net/index.php/topic,9594.0.html 

--- Край на цитат ---

Да, някви по нови идеи нямали да се чуят, аз съм навит да експериментирам с установката на михов, но нещо като чертеж схемичка идея, нещо по рационално на някой минавало ли му е през ума. Лично аз не се сеща за момента.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия