Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

СЕ???

<< < (5/14) > >>

технократ:

--- Цитат на: ppipilica в Юни 23, 2020, 11:56:21 pm ---Ми не умрях, той волтаика ви е подарък нъл тъй, акумулаторите са почти без пари, а инвертора е три долара в Али-то. Пък ми е интересно зимата ако цяла седмица няма слънце кво правите в кооперацията, с тоя волтаик колкото и акумулатори да има все за седмица ще свършат, помпата е поне киловат щом сте кооперация.

--- Край на цитат ---

Всичко се изплаща бе завистник. Направи си и ти какво само завиждаш. ;D зимата не го ползваме, ама ни стига лятото когато се ползва много вода та да не плащаме скъпо като теб ;D

epwpixieq-1:
Колеги,
много ми е чудно когато започне да се прави едно заяждане за, според мен, няма нищо (или просто за спорта).

технократ е прав

--- Цитат на: технократ в Юни 24, 2020, 07:32:23 am ---когато се ползва много вода

--- Край на цитат ---
дадено домакинство (или фамилия) може да има едни разходи (и условия на живот ) друго съвсем различни, един човек има едни (определени) познания и умения, друг съвсем различни, всеки си преценя сам. И да добавя че не винаги човек трябва да гледа само цената има много други фактори които влияят върху правенето на каквото и да е било, да не говорим че човек може да иска да придобие познания в дадена област и това да е една от целите на проекта. Важното (дългосрочно) е да се развиват "грас руут" ("корена на тревата" – или логически - "много малки" )  проекти, разбира се с определена мисъл и насоченост, а то времето и ресурсната зависимост ще отсеят оптималните от събоптималните такива.

технократ:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Юни 24, 2020, 08:02:10 am ---Колеги,
много ми е чудно когато започне да се прави едно заяждане за, според мен, няма нищо (или просто за спорта).

технократ е правдадено домакинство (или фамилия) може да има едни разходи (и условия на живот ) друго съвсем различни, един човек има едни (определени) познания и умения, друг съвсем различни, всеки си преценя сам. И да добавя че не винаги човек трябва да гледа само цената има много други фактори които влияят върху правенето на каквото и да е било, да не говорим че човек може да иска да придобие познания в дадена област и това да е една от целите на проекта. Важното (дългосрочно) е да се развиват "грас руут" ("корена на тревата" – или логически - "много малки" )  проекти, разбира се с определена мисъл и насоченост, а то времето и ресурсната зависимост ще отсеят оптималните от събоптималните такива.

--- Край на цитат ---

Да, ама разните тука ме дразнят с приказките си. Сигурно нарочно го правят защото им се хващам :)

ppipilica:
Няма никакво заяждане, просто уточняваме детайлите в системата.
И кво казваш зимата не ползвате вода, браво, пестеливи съкооператори.
Ся се сетих един виц.
- Дядо ти къде се къпеш
- Ми в реката
- А зимата
- Е колко е зимата, 4-5 месеца

Виждам че носиш на майтап, та за това.

технократ:

--- Цитат на: ppipilica в Юни 24, 2020, 10:30:14 pm ---Няма никакво заяждане, просто уточняваме детайлите в системата.
И кво казваш зимата не ползвате вода, браво, пестеливи съкооператори.
Ся се сетих един виц.
- Дядо ти къде се къпеш
- Ми в реката
- А зимата
- Е колко е зимата, 4-5 месеца

Виждам че носиш на майтап, та за това.

--- Край на цитат ---

Пак ли се появи, тръшкай се от завист, даже и през зимата в топлите дни ползваме вода от герана, а ти плащай скъпо ;D абе ти люта пиперко що не идеш у майната си  ;D Атос разкарай този инфантилен тип от тук

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия