Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Физика на скаларните вълни
Радико:
До тук нямаме участник познал верния резултат. Жалко много жалко. Няма и опит даже. Явно макаренковската стратегия на обучение си е изиграла ролята.
Специално за Технократ щот май само той се опитва да мисли:
Първо пада долу алуминиевото парче метал. Въпреки, че за много хора това е напълно парадоксално според моята ТЕОРИЯ е напълно закономерно. Направих експеримента за да потвърдя хипотезата си и след този експеримент мога да я смятам за теория.
ndm:
Кви тръби имаше навремето по селата ехеее. А СЕга няма вече и кокошки да взема едно парце за експеримент. Иначе топчета имам, когато и да си бръкна в носа все СЕ намира нещо.
Не съм чел досега по-големи глупости и тъпотии във форума. Ама няма да ти трия поста, да ти седи, като етикет, да ти вдига авторитета.
От Модератор
технократ:
--- Цитат на: Радико в Юни 10, 2020, 03:46:44 pm ---До тук нямаме участник познал верния резултат. Жалко много жалко. Няма и опит даже. Явно макаренковската стратегия на обучение си е изиграла ролята.
Специално за Технократ щот май само той се опитва да мисли:
Първо пада долу алуминиевото парче метал. Въпреки, че за много хора това е напълно парадоксално според моята ТЕОРИЯ е напълно закономерно. Направих експеримента за да потвърдя хипотезата си и след този експеримент мога да я смятам за теория.
--- Край на цитат ---
Ами радико, щом е тъй, може да изкажеш теорията си, да видим, може пък да си на верен път.
Радико:
Теорията е проста, но не е за прости хора. И понеже ми е писнало от олигофрени спрели развитието си някъде по средата на средното образование които могат само да назубрят нещо и да се присмиват на всичко различно от назубреното. Та мисля да ти я кажа на лични. Ако някой друг проявява интерес, ако иска да мисли по въпроса а не да доказва глупости. Да пише на лични.
технократ:
--- Цитат на: Радико в Юни 10, 2020, 07:09:11 pm ---Теорията е проста, но не е за прости хора. И понеже ми е писнало от олигофрени спрели развитието си някъде по средата на средното образование които могат само да назубрят нещо и да се присмиват на всичко различно от назубреното. Та мисля да ти я кажа на лични. Ако някой друг проявява интерес, ако иска да мисли по въпроса а не да доказва глупости. Да пише на лични.
--- Край на цитат ---
О кей Радико, пиши тогава на лични. Вярно е, че публично, ще се вдигне какафония до небесата. На лични пиши . ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия