Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 01, 2025, 11:58:35 am ---Когато аз публикувам нещо техническо...
--- Край на цитат ---
Като фотошоп на платка (разбрахме че във фотошопа ти е силата :) ). Ама нещо нормално, което не е сглобено от моторче за чистачки на Жигула кога ще покажеш? :)
--- Цитат на: EDM electronics в Април 01, 2025, 09:16:17 pm ---Тук по нашия край в града на 100-те войводи имаме една много хубава поговорка:
"Бит и ебан насищане нямат" ;D
--- Край на цитат ---
Младежо, само гейове, бой и ебане са ти в главата... аз на твоите години се занимавах с нещо малко по-продуктивно... явно на ниво интелектуално развитие си останал в прогимназията. Ма то к'во ли да очаквам от човек, чиито бог е Путин...
--- Цитат на: EDM electronics в Април 01, 2025, 09:16:17 pm ---Скоро ще видите, ако не тази вечер, то най-късно утре - и бития, и ебания ще ме търсят още. ;D
--- Край на цитат ---
Ъхъ... https://www.facebook.com/share/r/1L8Jcxxxf1/
И така, малко за повдигане на духа и да се изкефим на AI :) https://www.facebook.com/share/p/1Ee8sCsL7R/
EDM electronics:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 01, 2025, 09:16:17 pm ---Тук по нашия край в града на 100-те войводи имаме една много хубава поговорка:
"Бит и ебан насищане нямат" ;D
Скоро ще видите, ако не тази вечер, то най-късно утре - и бития, и ебания ще ме търсят още. ;D
--- Край на цитат ---
Аз казах ли ви, ето първият се появи. :)
Другият окъсня, но изглежда е на "мероприятие" - пак краде по всичко личи винкели от някой завод :D
Ще дойде и той, кахър да нямате. А комплиментите оставям сами да си поделят, там няма да се меся. :D
--- Цитат на: juliang в Април 01, 2025, 10:53:32 pm ---Специално за ЕDM-чо, да има още мат'рял за желязото де го заточва всяка вечер под юргана :)
AI vs reality :)
Не можах да издържа да не взема оранжевото яке за да позирам :)
--- Край на цитат ---
Защо се занимаваш с AI да си коригираш снимките?
Оловните ботуши - добре, там си коректен, но другото?
Нека обществото види обективната реалност и автентичност каква е: :)
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 02, 2025, 08:45:19 am ---Аз казах ли ви,
Нека обществото види обективната реалност и автентичност каква е: :)
--- Край на цитат ---
Дааа! Каза! Направо като баба Ванга! И кое е това общество! То го няма никакво! Иди сега застани на колене на възглавничката, в къта с портрета на твоя бог, и виж какво ще те посъветва! Нещо по ново от, мавзолей,фашист, интригант, лицемер, лъжец, американски фес, крадец на винкели!
Поздрави от горе описаните! Чакам да се появиш в близките секунди, защото не можеш без нас! Нужни сме ти да си чешеш менталното здраве иначе, нямаш маТриял в кухината над раменете си!
juliang:
К' во знай ЕДМ-чо... идея си няма какви ги върша във времето де не съм у форума :)
EDM electronics:
Гледай ги ти двамата неолиберални рибоци.
Знаят, че съм профи спортен риболовец, залагам стръвта и не някой друг, а именно те налитат на въдицата ми по местната поговорка с комплиментите. :)
Знаех си аз. Но по принцип винаги ходя не просто за риба, а за определен вид риба, с определен вид стръв. :)
Да съм казал кой краде винкели? :)
Винкели краде Крадецът на винкели. ;)
--------------------------------------------------------------------------------------
Нещо не по темата, щото тя темата е за някакви "свирки" ;):
Горелчо, понеже се ровиш из боклуците по фабриките, :D
кажи откъде да намеря около 2х 1.5 м кабел за роботи примерно 3-4 кв.мм?
Представлява многожилен проводник, но с много тънки жила, като литцендрат. Навремето имах такъв, без изолация, ползвах го за разпояване, много хубаво попива калай, като оплетките, но не се сещам откъде го бях взел, но и той май беше комунистически.
Кабела ще се осуква на + и - 720 гр.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия