Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (56/86) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 01, 2025, 02:46:03 pm ---Това да не ти е концерт по желание?  За разговор с майка ти ми искаш 1000 лв., аз да ти отговарям като ученик на черна дъска! Ако не ти харесава,   димела ти даде картбланш, мир чрез сила. Това поне го можете и двама. Хляба ножа, сиренето е във ваши ръце! Действай докато останете велоколепна група, и настъпи мир по путински!

--- Край на цитат ---

"Мир чрез сила" е израз на вашите хора от либерал-педерасткия съюз, каза го Урсула фон дер Лайан. Те щели да постигат мир чрез сила срещу Русия, а аз чакам това с кеф.  :D

Теб кой те е насилвал тук във форума?
Помниш ли как излъга целия форум, че съм те бил баннал? - а се оказа, че никога си нямал ограничения.
Сега и Димела на който се оплакваше от мен ли ти е крив?

Правя заключение, че си насилван, като малък.
Ти кога ще престанеш да мрънкаш, като жена, да пишеш само в тази тема и да започнеш да пишеш в техническите теми? Не веднъж съм те призовавал да споделиш "изобретенията си" от соца, ама ти мълчиш, кът същия бит гъс. Кога кради винкелите от завода - хубаво ти беше /ти го каза/, но да свършиш някаква работа никакъв те няма. И тук си същия - един интригант, оплаквач и мрънкалник.

h2motor:
  EDM electronics, Брикс е изобретение на единия клонинг от 12 от Фед. Ние ако тръгнем да се обединяваме с Бразилия ..Индия, ще се затрием демографски направо. Пробвал ли си да си намериш работа по интернет в среда от индийци и разни други, които вземат проекти да ги правят за 1 долар. Гледах в една платформа някакви с Аватар една дебела индийка - всичката работа обираха, работа да начертаеш на някой с 3D cad някакъв детайл за 1 долар. Не ни трябват изобретенията на клоннингите на Фед..те да ходят да работят и да се конкурират с тях за 1 долар, напускат банките и хайде там.

h2motor:
На Гордмън Сакс...не мерси, не ни трябват техните изобретения. Те търсят да инвестират пак някъде където ще им работят за 50ст. То и аз мога да инвестирам да ми работят за 50ст., толкова бих им плащал. Заслужават. Ние трябва да се събираме с държави от нашата черга, не с тези от чергата на голдмън сакс, сиреч мангали. Не става въпрос за цигани, циганите са хора..мангала е едно друго животно - тарикат, дето ти се качва на главата.

EDM electronics:
Тук по нашия край в града на 100-те войводи имаме една много хубава поговорка:
"Бит и ебан насищане нямат"  ;D

Скоро ще видите, ако не тази вечер, то най-късно утре - и бития, и ебания ще ме търсят още.  ;D

juliang:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 01, 2025, 11:47:55 am ---Ти май не спиш, творейки на фотошопа! Кажи нещо за лимузината на твоя бог!

--- Край на цитат ---
Специално за ЕDM-чо, да има още мат'рял за желязото де го заточва всяка вечер под юргана :)

AI vs reality :)

Не можах да издържа да не взема оранжевото яке за да позирам :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия