Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
EDM electronics:
Миналата седмица бях 3-дни на Боровец, карах ски. :)
Отседнах в хотел "Самоков" и се сетих за тебе, за бисерите ти.
Как си се чудел, какви хора ходили да карат ски, не си можел да ги разбереш - представяш ли си. :D
Ами ей такива като мене ходят - путинофили с Жигули :).
Питах на рецепцията познавате ли един тука дето ви поддържа котела за басейна с голяма Бяла брада, софиенец с дърто БМВ? Те викат ние помним само такива като Вас ;), т.е. мен ;), ВИП-гости на хотела, ощаци-софиенци не помним. Казах им извинете. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 20, 2025, 10:35:10 am ---Питах на рецепцията познавате ли един тука дето ви поддържа котела за басейна с голяма Бяла брада, софиенец с дърто БМВ? Те викат ние помним само такива като Вас ;), т.е. мен ;), ВИП-гости на хотела, ощаци-софиенци не помним. Казах им извинете. :D
--- Край на цитат ---
Не питаш на правилното място. Отиваш в котелното, търсиш Геле-то - е тоя де рови в шахтата докат колата на Гугъла е мианвала :)
https://www.google.bg/maps/@42.2656349,23.6077726,3a,15y,216.49h,85.84t/data=!3m8!1e1!3m6!1stWt6JZ9PNsgh-Ev8fCz6cg!2e0!5s20120601T000000!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D4.163957566861043%26panoid%3DtWt6JZ9PNsgh-Ev8fCz6cg%26yaw%3D216.49440772302944!7i13312!8i6656?hl=bg&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDIxNy4wIKXMDSoJLDEwMjExNDUzSAFQAw%3D%3D
и му казваш да уреди някоя по-сгодна стая на прилична цена, да прибере колата на топлия паркинг, а не да стои на улицата. После те урежда да хапнеш в столовата на персонала. Тя манджата е от същата кухня, де готвят и за гостите на хотела, ма е по 5 лева на човек.
А кат си затръгваш го молиш да звънне на брат си и оня да докара един чувал 20 кила избрани самоковски картофи, да си имаш какво да готвиш истинско, а не ония боклуци от Демея-та или Тирбул-а де ги продават у Сливен :)
EDM electronics:
Жигулата ми се чувства екстра на студа, не й трябва топло - пали кът чакмак на -14 гр. :)
Не ми се унижава, да ме помислят за селтак-провинциалист или мангал, да пестя от стая, храна и т.н., на фона на останалите разходи. Аз ходя с жена - какво ще си помисли тя?
Представям се щедро, не пестя, а вечер има ЧИКИ-ПИКИ ;D, ако схващаш за какво ти говоря? - пак е вида каране на ски, на една ска.... ;) :)
Аз и без това само вечерям в хотела.
По цял ден съм по пистите и си нося сандвичи в раницата от обилно суджук и варен свински език. :D
Аз не съм като Будиста - веган, не паса трева. ;)
Иначе нямам работа в котелното при плъховете. :D
Демея не знам какво продават. Първо почти не ям хляб, камо ли от там - дунапрен с химия, та това е върха на циганията. Хлебозавода е комунистически, тия капиталисти нищо не са изменили от тогава, дори карат със старите говнясали тави с които ти се мажеш, отделно там е менгянурската маала. Аз какво да диря там? :)
Там е за такива кът тебе. ;D Да дойдеш от София, да пътуваш 4 часа и да се завреш в менгянската маала... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 20, 2025, 02:45:06 pm ---Жигулата ми се чувства екстра на студа, не й трябва топло - пали кът чакмак на -14 гр. :)
--- Край на цитат ---
Да не забравиш да сложиш картона пред радиатора, че ще стопли чак към Ихтиман някъде... И двата бордюра де си ги сложил в багажника да тежат за да можеш да се качиш до Боровец ги извади кат се прибереш...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 20, 2025, 02:45:06 pm ---Аз ходя с жена - какво ще си помисли тя?
--- Край на цитат ---
Колкото й платиш - толкова ще си мисли. Те тия де ги качваш от магистралата край Пазарджик така работят... Макар че как се съгласяват да се качват в Жигула... просто не ми го побира акъла.
VITAN:
Дедо Дони иска от Украйна 500 милиарда. С гаранция.
И шо толкоз?!
Оръжие над 300 милиарда долара вероятно. Колко са краднати - друга тема.
Още са загубили около 324 млрд. долара от това, че напуснаха руският пазар.
500 милиарда от Украйна == "От мертвого осла уши".
Оти бе, ги ручахте жабетата?!
Ай народа ви кучета го яли, но янките - господарите ви се ***.
"....На 19 февруари ръководителят на Руския фонд за преки инвестиции (РФПИ) Кирил Дмитриев коментира, че очаква редица американски компании да се върнат на руския пазар още през второто тримесечие на 2025 г., но процесът на завръщане няма да бъде лесен. Дмитриев също отбеляза, че американският бизнес е загубил над 300 милиарда долара, когато е напуснал Русия.
По данни, представени от ръководителя на Руския фонд за преки инвестиции, основните загуби на американските компании са в секторите на информационните технологии и медиите (123 млрд. долара), компаниите в потребителския сектор и здравеопазването са загубили 94 млрд. долара, финансовите компании – 71 млрд. долара, индустрията – 26 млрд. долара, енергетиката – 10 млрд. долара. Общите загуби на американските компании възлизат на около 324 млрд. долара...."
Колко са българскте загуби == и свиркаджиите не могат да сметнат дори приблизително!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия