Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (6/86) > >>

juliang:
И с'я увисва въпроса "А Тръмп няма ли да си поиска и тия пари от Московия?" :) Горе-долу колкото от Украйна са загубите...

И да... ако съм на мястото на Зеленски ще предостъпя на САЩ 80% от ресурсите в ... Донецка и Луганска област. Пък американците там да си мислят как да ги взимат... :)

EDM electronics:
До горния демократ,  ;) /който гласува за кмета на София с аканъ комунистическото потекло и ДС/  ;)

много би ми се искало да те споходи украинската демокрация на Аzov - ония "футболни запалянковци"  :),
да ти окажат онази тяхна чест, да те вържат на едно дърво с тиксо на бул. Витошка, до бирарията за жива бира  :D
и оттам да квичиш "Путин препариран вав фризера е престъпник".

juliang:
Абе мен хич не ми се иска да се случва, но ако жужето земе че ни навести, ще ми е безкрайно забавно да те гледам как те мобилизират и те пращат да денацифицираш примерно Италия... точно каквото се случва с всичките здрави, прави и пращящи от енергия младежи от Донецка и Луганска област. Тях ги освободиха от нацизма, и после без да се интересуват особено от тяхното желание, ги пратиха да мрат на фронта. Щот няма да пратим московчаните и младежите от Петербург я...
Аз вече съм дърт, инвалид, не ставам за мобилизация... само ще ти махам от перона... :)
Пък после ще пиша на Золкин и Карпенко да те търся дали си жив, щот освен мен няма кой да се заинтересува...

h2motor:
juliang, имат много добри въглища, много надълбоко там, друго в общи линии няма. Цяла Русия е преровена жестоко за неща които могат да се извадят от земята.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 20, 2025, 10:51:56 pm ---
Аз вече съм дърт, инвалид, не ставам за ....НИЩО  :D

--- Край на цитат ---

Чувал ли си една поговорка:
"Здрав дух, здраво тяло"  :D

Ще я допълня - Здраво тяло, здрав дух.
Това ще рече, че тия параметри - дух, тяло са винаги в корелация.
Тренирайки тялото, тренира се и духа и обратно.

Спорта учи на дисциплина и трудолюбие. Дава самочувствие и самообич.
Той елиминира стреса - най-големия бич за здравето в широк смисъл.

На всичко това горе ти си се противопоставял и подигравал.  :)

Вчера слушах един лекар-психиатър със следното твърдение:
Тези, които си мислят, че леките опиати - тревата, марихуаната са безобидни - жестоко се лъжат. лекарската ми практика показва, че точно те отключват шизофренията, те отключват гени, които постепенно и сигурно водят до психическите заболявания, като първо се преминава през най-леките.

Затова днес наблюдаваме много хора със странни разбирания, възприятия, оценки, поведение. Трудно грешим, че те са психично болни. Такива име и тук във форума, аз много ясно съм ги локализирал.

Наркомане,
дето като един папагал си запомнил понятие - "отвод на модератора" и измамно се оправдаваш за приема на опиати. Чети горе какво казва лекаря.  :)

Нещастине,  :D
няма щастие без здраве.  :)
Страничния ефект от това е негативизма, неблагодарността, злобата, завистта, плюенето, простотията и т.н. - русофобията включва във всички тях.

Забелязал съм, че няма русофоб щастлив човек. Пълни нещастници и гьотверени са.... търмъци  ;D ..... :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия