Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (4/86) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 19, 2025, 10:19:21 am ---Тръмп от пресконференция, която бе излъчена на страницата на Белия дом в социалната мрежа X:

--- Край на цитат ---
Най-накрая да почнеш да четеш нормална информация. Очаквам след месец да сложиш американското знаме на аватара си и да обясняваш на всички как Тръмп е най-великия ръководител на света, а САЩ е прекрасна държава :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Февруари 19, 2025, 08:20:54 pm ---Очаквам след месец да сложиш американското знаме на аватара си и да обясняваш на всички как Тръмп е най-великия ръководител на света, а САЩ е прекрасна държава :)

--- Край на цитат ---

juliang:
Подсети ме за аватара... :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 19, 2025, 09:43:34 pm ---Подсети ме за аватара... :)

--- Край на цитат ---

Този аватар не ти подхожда - несериозно е.
Този аватар подхожда на мъже с по-високи нива на тестостерон.  :)
Няма как мъж, който през живота си не е направил едно физическо упражнение и пие постоянно алкохол, да поддържа такива нива.
Направо се чудя как са те взели в казармата. Бас ловя, или си бил готвач, или в КЕЧ-а огняр?
Аз на тебе пушка не бих ти дал, не бих ти гласувал такова доверие, и като се вземат предвид изказванията ти за "бутафорията" на Баташкото клане и Османското робство в което впрочем са продавали българи, като роби и еничари.

Виж аз какъв хубав аватар съм си сложил. :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 20, 2025, 09:01:28 am ---Този аватар не ти подхожда - несериозно е.
...
Виж аз какъв хубав аватар съм си сложил. :)

--- Край на цитат ---

Ислкрено се радвам че заместих престъпника Путин и терористичната организация Вагнер в твоя аватар :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия