Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Март 20, 2025, 12:40:23 pm ---Не може да се разчита на газ от Русия, щото по пътя на газта има некви фашисти, дет по всяко време могат да прекъснат тръбата - ще се съгласиш, нали? :)
--- Край на цитат ---
Не, не съм ибрикчия.
--- Цитат на: juliang в Март 20, 2025, 12:40:23 pm ---Трябва да има диверсификация на потоците.
--- Край на цитат ---
Нито пък дебил.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 20, 2025, 02:25:43 pm ---
докато Мавзолея е потомствен русофоб.
Баба ми през целия си живот е носила белези под ноктите си от горящите клечки, които са й набивали.
Още чакам Мавзолея да приготви 1000 лв. обезщетение, да го заведа при майка ми,
--- Край на цитат ---
Потомствен? И как направи извод? Виж баба ти, дядо ти, оцелелия горянин, майка ти, баща ти, беден счетоводител, остави ги на мира близките! Та са твои близки, какво завтаряш все? Защо тревожиш мъртвите? Ти нямаш почит към собствената си рода, камо ли моята ако така ги опиша! Че той Том Джонс не ми поиска хиляда лева да посетя концерта му!
Радико:
Без коментар:
--- Цитат --- 1% от населението на Русия притежава 35% от националното богатство.
С това Русия заема второ място в света след Турция.
Ние сме назад в класацията, но в първите 20.
Тук 1% от населението владее 25% от националното богатство.
Русия и Турция са живия пример за див капитализъм
--- Край на цитат ---
VITAN:
За чели-недочели-те:
1. След разпада на Сирия ==> Израел започна да граничи с Турция.
2. Последната е най-голямата армия в региона.
3. Което за Израел е недопустимо, да има наоколо някой по-голям от него.
4. Значи Майдан.
5. А!, то напоследък по турските протести точно като Майдан.
6. "Кой не скача е Тръмп!" е точно като: Кто не скачет тот Москаль! ( + Кой не скача е червен!).
7. Блъскане по тенджери и тигани... аве баш Майдан се заформя.
8. За най-алтернативно надарените малко тема за напън (да не се бърка с размисъл):
Я, то има свободен Кюрдистан?! Упс, US картата вече е стара, плановете прилича да са ъпдейтнати...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Март 20, 2025, 09:13:37 pm ---1. След разпада на Сирия ==> Израел започна да граничи с Турция.
--- Край на цитат ---
Т.е. Сирия вече не съществува, станала е израелска?
--- Цитат на: VITAN в Март 20, 2025, 09:13:37 pm ---... 3. Което за Израел е недопустимо, да има наоколо някой по-голям от него.
4. Значи Майдан.
--- Край на цитат ---
Да ти имам логиката, честно :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия