Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
VITAN:
Малко логика за алтернативно надарените:
Рускоговорящ (не ми се връщаше видеото да разбера украинец ли беше или руснак)
говорил с Збигнев Бжежински преди много години.
Той му казал, че през 2030 година Украйна трябва да е 20 милиона.
На въпроса, по каква логика (тя след СССР е била 52 000 000 души)...
Бжежински рекъл:
- Повече от това не можем да изхраним, а и не са ни нужни...
Кой ли беше тоя американо-полски еврей Бжежински?!
P.s. Янките са преизпълнили плана с 1 петилетка напред!!
juliang:
Витко, да говориш че Украйна не може да се изхрани... верно в некаква алтернативна реалност живееш.
Украйна е един от най-големите износители на каквото се сетиш от хранителната промишленост. Заля Европа с жито и олио преди 2 години дотолкова, че ония в Брюксел почнаха да се чудят как да ограничават вноса...
А за "ненужни"... оказа се че са си много нужни, вършат прекрасна работа по утилизация на имперски амбиции :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Март 20, 2025, 09:42:51 pm ---Витко, да говориш че Украйна не може да се изхрани... верно в некаква алтернативна реалност живееш.
--- Край на цитат ---
Да, различна от тази на алтернативно надарените.
1. Ако забелязваш, земята в голямата си степен е продадена/подарена на западните акули.
2. Медицински факт.
3. В бюджета на САЩ сега нама и 1$ за Украйна. Значи ВСИЧКО (а то е много и след време още много) ще трябва да купуват. Всичко ще дадат за да платят на Запада.
4. Значи чорбаджията трябва да храни аргатина, защото последният няма НИЩО !!
В Украйна има такъв майтап:
На Руснаците земята, на американците полезните изкопаеми, на Европа заемите, а за Украйна - само славата...
Нещо алтернативно още да обяснявам ?!
П.п. Химна на Украйна започва с това, че още не е умряла Украйна. Но, че са готови да умрат.
Тъй де, нали са им го дали поляците.
Полският химн започва с това, че още не е умряла Полша, но са готови да следват светлият пример на Бонапарт.
Аа, случайно да знаят съдбата на Наполеон Бонапарт ?!
Д,Б!
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: juliang в Март 20, 2025, 09:23:53 pm ---Да ти имам логиката, честно :)
--- Край на цитат ---
Това е необорима логика, защото е само в главата на Витко! Нищо че в действителност се случва съвсееееем различно!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 20, 2025, 08:20:06 pm ---Ти нямаш почит към собствената си рода, камо ли моята ако така ги опиша!
--- Край на цитат ---
Хайде да не даваме такива крайни оценки, още повече ти се интересуваше от родата ми, баба ми нямала име и т.н. Човек без ЕГН и адрес има, но без име :)....ако е, поне Нещастин му кажи. :)
За оставяне на мира каза....
Помниш ли, как те предупредих да не пускаш във форума фотосесии на близките си?
А ти беше на педал да го правиш, едвам те удържах. :)
Целта ми беше да те предпазя.
Твоя политически любовник Турския ибрик ;) е много по тази част, той сам си пуска презентабилни фотографии и то какви... :) Те са плачевни, той се радва завалийката.
Та не засягай тая тема, като не можеш да се защитиш от фактите, които ти излагам и не ти харесват.
Няма какво да кажеш, че артък не съм уважавал роднините.
Ами защо да не разкажа на света как са се отнасяли твоите хора с баба ми, как са плащали на ловци за глави, как са ги бесили, избивали, и после аз не съм знаел историята - ами тя историята е в семейството ми, ние сме потърпевши от такива с твоето мислене. Тези хора са страдали заради русофилията си, не са им давали публично да обичат, наказвали са ги, клали са ги...
Днес е почти същото, само още дето не са почнали да трепят ей такива като мен, макар че Радико направи такива призиви във форума - спомена за бесене. Ей такива сте вие русофобите....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия