Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 19, 2025, 06:34:01 pm ---Подлога русофилска... :)
--- Край на цитат ---
Турски ибрикчия.
Ти не си българин. През робството си поливал с ибрика гъза на султана. :)
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 20, 2025, 10:01:57 am ---Вониш на неохитлеризъм, за това историческите ти познания клонят към нула, да не говорим за злобата и измислиците. Кът гледаш някой филм с Жан Клод Вандам, си направи една чекия да се успокоиш и тогава пиши!
--- Край на цитат ---
Употребяваш понятия без смисъл. Ниохитлеризъм при мен няма, при теб има гузна съвест и старческа злоба. Знам, не ти е приятно когато казвам фактите, каквито са, но то и на горния ибрик също не му е приятно.
VITAN:
ТАКА ПРИКЛЮЧВА ЕПИЧНАТА УМНОКРАСИВА БОРБА ЗА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ
Яко!
България се отказа от евтините и сигурни доставки на руски газ, за да стане зависима от САЩ, които сега ще купуват от Русия и ще ни го продават, вече официално, с огромно надценка.
Така горе-долу приключва епичната умнокрасива борба за диверсификация.
Владислав Наков
И понеже ей сега ще дотърчат тия с ибриците:
...Отказавшись от прямых поставок российского газа, Евросоюз попал в другую зависимость – на этот раз от Америки. Но, вытеснив Россию и взяв под контроль газовый рынок Европы, США положили в рот кусок, который не смогли проглотить...
https://vz.ru/opinions/2025/3/20/1320827.html?ysclid=m8h6iy53f347969437
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 20, 2025, 11:45:46 am ---Турски ибрикчия.
Ти не си българин. През робството си поливал с ибрика гъза на султана. :)
--- Край на цитат ---
Последно - еврогей или турски ибрикчия? :)
--- Цитат на: VITAN в Март 20, 2025, 12:02:01 pm ---България се отказа от евтините и сигурни доставки на руски газ, за да стане зависима от САЩ, които сега ще купуват от Русия и ще ни го продават, вече официално, с огромно надценка.
--- Край на цитат ---
А аз все си мислех, че купуваме от Турция, и че тя слага тая надценка...
Не може да се разчита на газ от Русия, щото по пътя на газта има некви фашисти, дет по всяко време могат да прекъснат тръбата - ще се съгласиш, нали? :) Трябва да има диверсификация на потоците.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 20, 2025, 12:40:23 pm ---Последно - еврогей или турски ибрикчия? :)
--- Край на цитат ---
Трябва да сме точни:
1. 50 % - еврогей
2. 50 % ибрик :)
Но при теб тези характеристики са придобити през жизнения ти цикъл, защото си от комунистическо семейство, направил си остър завой от семейните традиции и убеждения, докато Мавзолея е потомствен русофоб. Той дори не признава историята, защото тя противоречи на убежденията му - той не иска да я приеме, отрича я.
Как да потвърди, че фашистите са избивали комунисти и са плащали пари от държавата на главорези.
Примерно ако отвори сайта на стария сливенски женски затвор - там още стои на двора бесилото, на което са бесили политическите опоненти на фашистите. А вътре зад каменните стои е видно столовете на мъченията на които са били подлагани "пациентите", да издадат партизанското местонахождение, явки и т.н.
Баба ми през целия си живот е носила белези под ноктите си от горящите клечки, които са й набивали.
Още чакам Мавзолея да приготви 1000 лв. обезщетение, да го заведа при майка ми, да му разкаже с най-големи подробности, не само за клечките, но и за побоищата и инвалидизацията на таза.
Крадецът на винкели ;D точно тази демокрация брани, същата е и днес.
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 18, 2025, 02:47:21 pm ---На мен например ми трябваше винкел да си направя асма! И понеже нямаше от къде да си купя си взех от завода. Безплатно, няма охрана! Ма хубаво си беше! Няма да си кривя душата!
--- Край на цитат ---
Ма хубаво си беше.... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 20, 2025, 02:25:43 pm ---Но при теб тези характеристики са придобити през жизнения ти цикъл, защото си от комунистическо семейство, направил си остър завой от семейните традиции и убеждения
--- Край на цитат ---
Младежо, ако аз съм направил остър завой, то възгледите на твоята рода приличат на змията от компютърната игра "Snake"...
Пътрво хайдути, после заможни граждани притежаващи ниви и имоти, след туй партизани, и накрая се получил некъв лентяй, разпродал реституираното от лошите демократи имущество за да си бърка цел ден у дупките... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия