Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 19, 2025, 03:17:19 pm ---Не е вярно.
--- Край на цитат ---
Не е вярно на баба ти хвърчилото.
Колкото не е вярно от сайтовете в които си си увредил тотално главата - клането в Батак.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 19, 2025, 03:29:13 pm ---Не е вярно на баба ти хвърчилото.
Колкото не е вярно от сайтовете в които си си увредил тотално главата - клането в Батак.
--- Край на цитат ---
Младежо, ти си толкова лъжливо овчарче... кат се сетя какво съчиняваш за мен... как да ти вярвам на другите твърдения?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 19, 2025, 03:33:01 pm ---Младежо, ти си толкова лъжливо овчарче... кат се сетя какво съчиняваш за мен... как да ти вярвам на другите твърдения?
--- Край на цитат ---
А представи си как да ти вярва на тепе публиката, който си се презентирал преди всичко с пиенето на алкохол и присмиваните ти на други дето пиели алкохол - те алкаши, ти не - остави дори това:
Как да ти повярва публиката, че комунистите с Народния съд избили интелигенцията на България - напълнил си си главата с лъжи и простотии или ти си си ги съчинил, като преди 9-ти септември България е била само кирпич и външен селски кенеф. След народния съд започва индустриализация в България, строеж на железница, 3000 язовира, ТЕЦ-ове, АЕЦ, пътна мрежа, тежко машиностроене, електроника, автомобилостроене, влакостроене, автобусостроене, развитие на образованието, създават се огромно количество ВУЗ-ове именно тогава -
и всичко това искаш да кажеш, че са го направили не избитата интелигенция, а някакви кранисти, военни пенсионери - калмуци, пазачи на ВЕЦ-ове и будисти и горелкаджии ли? :)
Искаш да кажеш, че всичко това е станало при липсата на интелигенция ли?
Че сме пуснали първия спътник в космоса, че сме пратили 2-ма космонавти ли?
И това не се интелигенция?
Нещо май-май не ти се връзва пропагандата, тук освен споменатите, други тъпунгери да виждаш? :)
На теб ли да вярва обществото, че нямало Баташко клане, че го били измислили комунистите, а лъжец с лъжеца ти?
Да не съм ходил десетки пъти в църквата в Батак, да не съм завел там поне 50-60 човека мои приятели и познати, че да не знам какво има там за разлика от тебе, който не е ходил дори веднъж?
А твоята верица лъжлива и фашистко пропагандива? :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 19, 2025, 05:15:59 pm ---... като преди 9-ти септември България е била само кирпич и външен селски кенеф.
--- Край на цитат ---
Явно посещенията ти по България са се ограничили само до Батак... Откъде са старите къщи в Пловдив бе младеж? От времето кога сме били роби, или от времето когат сме живели в къщи от кирпич с външен кенеф? Ами старите квартали в центъра на София - те кога са вдигнати? Копривщица, Котел, Мелник, Боженци, Жеравна?
Е ти малко курници с външни кенефи от онвоа време: https://alex-proprojects.blogspot.com/2015/04/xx-2.html
И още малко: https://plovdivguide.com/_m1699/%d0%a4%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b8/Houses-of-the-Bulgarian-Revival-Period-40-bg-BG7A3D5C77-7D41-495A-814F-1E869F933713
И ще е добре да изгледаш "Криворазбраната цивилизация" та да се образоваш малко какво е представлявала България преди да се намесят ватенките и после ония с дочените гащи и шпагините, излезли от гората...
--- Цитат на: EDM electronics в Март 19, 2025, 05:15:59 pm ---А твоята верица лъжлива и фашистко пропагандива? :)
--- Край на цитат ---
Подлога русофилска... :)
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 19, 2025, 09:03:09 am ---Ей сега ще бъда по-конкретен:
да го обеся аз с връзката на обувката си и да го влача кът консервена кутия на кукеров ден по майдана, да го окича кът захвърлена мартеница на Стария бряст в центъра на Сливен
Та Мавзолей:
Ето ти подроностите. Това обяснява и много твоята омраза към комунисти, руснаци и т.н.
Ти си с фашистки корени и естествено ще защитиш родата си, която е трепала, бесила и инвалидизирала моята рода.
--- Край на цитат ---
Вониш на неохитлеризъм, за това историческите ти познания клонят към нула, да не говорим за злобата и измислиците. Кът гледаш някой филм с Жан Клод Вандам, си направи една чекия да се успокоиш и тогава пиши!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия