Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Водородна продукция чрез електролиза със ултра-късо пулсиращо захранване
aviv:
Браво дерзай.
момчо:
приложените фаилове са WAV- формат.
1. миксиранта честота на Бойс
2. 10.7 KHz
3. 21.4 KHz
4. 42.8 KHz
5. модулираната честота на Пухаирч.
6. носеща честота 3980 Hz
7. първа модулация 7960 Hz
8. втора модулация 15920 Hz
Третата и четръвтата модулация няма да се чуят, за това не ги прилагам.
fever_wits:
Момчо, скоро не си писал какво се е случило с експеримента.
mzk:
--- Цитат на: fever_wits в Октомври 19, 2010, 11:35:51 am ---Момчо, скоро не си писал какво се е случило с експеримента.
--- Край на цитат ---
Потребителят има ограничение за писане във форума, поради нарушение на правилата (използване на различни прякори, съзнателно заблуждаване на потребителите и пускане на лъжлива информация).
Ето и коментарът на момчо, поради който получи ограничение:
--- Цитат ---сега за да съм напълно откровенн, ще се изкажа нецензурирано и типично по Врачански - " бацета администратори, мноо сте закашмер, БАЦЕ!!!! да знаеш.. че колко повече търкаш, толко по- се замислях да ти хакна форумчето вмирисано.. кво си мислиш че можеш да скриеш технология или знае за да си грееш гъза.. направо те съжалаявам,...
интернет е пълен с инфо, просто болшинството от хорицата го мързи да си направи труда да търси...
и за да ти покажа още коло по-си закашмер.. ще ти кажа че като собсвеник на ФОРУМ трябва да се научиш да гледаш ИП-тата на юерите си, батка, за да знаеш кой-кой-е... аз съм Момчил, но преди известно време ви гледах серира под името "zero_coolnasa", много поздрави на село. нито си ми на акъла нито си ми на годините, че да се знаимавам с тебе...
айде бегай да се правиш на инжинер некъде дето средното IQ e под +30.
Веслко и за много години..
момчо also know as zero_coolnasa , over and out.
--- Край на цитат ---
hotalin:
Някой може ли да предложи метод за спонтанно! разлагане на водна пара, чрез електролиза.Казвам спонтанно и това означава на момента,пускаш пара , изкарваш смес от водород и кислород. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия