Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Водородна продукция чрез електролиза със ултра-късо пулсиращо захранване
mi68:
Това имам предвид без дросела в базата LB и евентоално кондензатора 12нФ така имаме сериен трептящ кръг(напрежителен резонанс).Тази индуктивност ще намали стръмноста на инпулса и затова предлагам да се свърже паралелно на електролизера и да получим паралелен трептящт кръг(токов резонанс).Теориетично и комбинирано от двете възможности но ми се вижда сложно.
Smileface:
Извинявам се за късното включване. Доста съм зает напоследък с "конвенционална" работа.
Това с отлепването на балончетата чрез пускане на обратен импулс е грешка. Или поне това са моите наблюдения и съждения. За да си обясня нещата с електричествто ги свеждам до проста механика. Всяка една система е инертна! За да задвижим един предмет ни е необходима повече енергия от колкото да го потдържаме в движение. Мисля че ако пуснем обратен импулс спрямо другите такива ще отнемем напрегнатоста на електронните връзки за момент, или ще ги напрегнем в обратна посока. Нали се сещате че самото конфигуриране на електроните и преминаването им на отделни енергийни нива изисква енергия. А това с обратният импулс ни беше първоначалната идея. Представяхме си как опъваме ластик(електрон) почти до предела на скъсване и го пускаме със засилка обратно. Идеята е много хубава но отпадна поради скоростното разваляне на покритието върху плочите.
Основната цел е с минимум внесена енергия да получим максимум ННО газ. Електролизера е добре да бъде компактен и с голяма площ на електродите. Заради последното отпада спираловидният модел електрод. Направих ги спиралите от Ф5мм 304. За момента ги подритвам в склада. Ако някой иска да ги ползва ще му ги дам.
Канарев говори за нискоамперна електролиза. За съжаление не мога още да я разбера и за това си бутам както си зная. Докато узреем ще насилстваме нещата да стават.
момчо:
така. Бих искал малко помощ ако е възможно. липсват ми само някои детайли за да мога да определя какви елементи да търся да сглабвам схемата. В следващите постове съм описал някои хипотзи, които не съм сигурен дали са верни. и за това търся помощ от знаещите.
благодаря предварително за помоща. :-\
момчо:
Първо да направя едно "пояснение".
Състояния на тиристора:
1- състояние на обратно блокиране -това което прави един обикновен диод.
2- "заредено" състояние -приложеното захранване не може да премине напред, поради липсата на захранване на Гейта.
3- кондукция анот-катод -приложено захранващо напрежение към Гейта отпушва П-Н прехода (първа част), и ще бъде в това състояние докато напрежението падне (втора част) под минамалната стойност известна като "задържащо напрежение".
фигура 1:
В системата няма внесено захранващо напрежение.
Тиристора се намира в състяние 2.
Транзистроа е в изключено състояние.
хипотеза: тук се "зарежда" кондензаторният отсег.
момчо:
фигура 2, състояние 1 "Accelerating voltage generation":
Драйверът отпушва Транзистора и натрупаното напрежение цикулира във веригата.
Захранва се Намотката.
Тиристорът е в състояние 3, първата част.
хипотеза 1: като се пренебрекне наличието на Тиристора и Транзисотра, се образува трептящ кръг Ц-Л който от самосебе си има честота на трептение съответваща на Капацитета и Индукцията, в херци.
хипотеза 2: с какви стойности трябва да са вдете честоти- тази на Ц-Л кръга и работната честата на
драйвера. Ако са еднакви- то веригата Драйве-ФЕТ играе ролята на ключ. Ако честотата на Ц-Л веригата е по-голяма (т.е. по-къса дължина на вълната) от тази на Драйвера, тогава във вторичната намотка ще се индуцират токове отговарящи на интензитета на свиване на магнитното поле породено от честотата на зареждане и разреждане на Кондензаторният отсег. Това може да се използва, за да се постигне ефект на поляризация между електродите на клетката. Какво ще се случва ако Ц-Л честотата е по-малка ( по-дълга дължина на вълната) от честота на Драйвера?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия