Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Ефир, Вакуум, Пространство

<< < (6/25) > >>

Pegas:
В вакуум електричеството се държи доста интересно
Знаете че магнетрона в микровълновата всъщност е вакуумна лампа,в която се ускоряват електроните,същото се получава и в кинескопа на старите тв.та
Предполагам знаете че старите диоди всъщност са изводи в вакуум,също за вакуумните лампи които се ползват в високо-ефективните усилватели  !!
и така нататък
Така че колега,Монтанар много правилно сте отворили тази тема,според мен в вакуума е заровен ключа!

технократ:

--- Цитат на: Pegas в Януари 24, 2020, 10:58:20 am ---В вакуум електричеството се държи доста интересно
Знаете че магнетрона в микровълновата всъщност е вакуумна лампа,в която се ускоряват електроните,същото се получава и в кинескопа на старите тв.та
Предполагам знаете че старите диоди всъщност са изводи в вакуум,също за вакуумните лампи които се ползват в високо-ефективните усилватели  !!
и така нататък
Така че колега,Монтанар много правилно сте отворили тази тема,според мен в вакуума е заровен ключа!

--- Край на цитат ---

Как да разберем какво е вакуума, пусто пространство лишено от материя, или е нещо материално и взаимодействащо с познатата ни материя. Ефекта на Казмир показва че вакума не е пустота, свойствата му обаче за сега са неизвестни.

montanar:
технократ не подпъхвай интерференция на множество като интерференция за един :)
Няма нищо общо и в една друга тема беше обяснено - и пак казвам няма нищо общо със темата тая пепел която вдигаш за няма нищо.
Основния въпрос е съвсем друг.

ndm:
montanar, на всички въпроси които те мъчат включително и на основния ще ти отговорят санитарите, след като те намерят.

montanar:
Не моа ме намерят - с интерпол трябва  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия