Справочници, схемотехника, теория > Математика
Математично-физичен модел на финансовите пазари
VITAN:
http://money.visualcapitalist.com/worlds-money-markets-one-visualization-2017/
Отваряте и скролирате надолу, за да видите колко е измамна световната икономика, ???
на която Запада се явява флагманският кораб!
Фючърси и деривативи колко пъти превъзхождат реалните неща!!!
P.s. Имайте предвид, че информацията е стара - сега балона е още по-надут!
dmitarp:
Това е финансов проблем, а не проблем на петрола. Ако си мислиш, че някой ще ти даде нещо за без пари, или дори да ти плати за това, или се лъжеш или този някой ти крои номер.
ndm:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Април 21, 2020, 08:37:12 am --- замислих дали не мога да складирам някъде тези 158 000 литра (понеже те трябва да бъдат доставени според контракта) и да си приберем $37 630.
--- Край на цитат ---
Докато мислиш на мен ми СЕ обадиха, че 5(не пет ка) автоцистерни чакат пред нас, щот знаят че имам складово пространство, 37к$ вече лежат в банковата ми сметка, само требе да отключа портите на склада…..
juliang:
--- Цитат на: ndm в Април 21, 2020, 03:29:27 pm ---Докато мислиш на мен ми СЕ обадиха, че 5(не пет ка) автоцистерни чакат пред нас, щот знаят че имам складово пространство, 37к$ вече лежат в банковата ми сметка, само требе да отключа портите на склада…..
--- Край на цитат ---
А документи за данъчен склад имаш ли? Че току-виж утре имаш тумба митничари пред портата :)
MTM:
Аааа на ndm документи му искаите...
Напълно изряден. Със сигурност :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия