Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Поредният или нещо ново.
Радико:
--- Цитат --- и се стига до питейна и тежка вода
--- Край на цитат ---
Ето това е единственното което би могло да предизвика интерес в определени инвеститори. Отдавна съм го разбрал как става, но влиза в противоречие с моралната ми ценностна система и за това съм го игнорирал. Дори избягвам да го споделям, но беше въпрос на време и други хора да се сетят.
montanar:
Цялата концепция на тоя "ЕнДженер" е пълна с недомислици де знаещ човек освен да се хили друго не се случва.
Tова да не е mi68 щото "логиката" е типично в негов стил? ::)
Чиста проба хайп на гърбът на стадото .....
Радико:
--- Цитат на: van в Юли 21, 2019, 11:04:58 am ---
И като ще се издаваме Да кажа и мойта тайна идея: от солена (морска вода) да си направим не NaOH (Сода Каустик), a Белина натриев хипохлорид, който да пием вместо антибиотици за да прочистим болестите, нали хлора убива всички болесто-творни организми, един вид лечение Хлориране с белина на организъма.
--- Край на цитат ---
И що трябва да си го правиш. Пии си чешмяна вода и си трай. Там го има в изобилие. Или може би от ВиК нещо му баят да го направят вреден, или като си го направи човек сам и о чудо вече не е вреден???
Михаил Кузмов:
ХаХаХаОоооо
Радико:
Това с водородната рекуперация е интересно, но родено в неподходящо време и неподходящо място. А сега вече за съжаление няма шанс заради хибридите и агресивно настъпващите електромобили.
Виж това за студента от седемдесетте години, честно казано чел съм в този форум и по големи глупости, но и тази не е малка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия