Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Поредният или нещо ново.
montanar:
Магнезии и сега се добива от морска сол това не го споря но все още е далече от високите добиви от рудните скали - но спор няма в един момент и до там ш се стигне.
Михаил Кузмов:
Ма що са драпате излишно? Септември е blizoo! Следете Цвета Кирилова във фейса и ще сте в час. През Пловдив минават повечети влакове, така че заповядайте на презентацията! Само входа да не е наколко хил. лева, щот е сигурно че ще остана извън залата.
Що не прочетете пак какво се добивало от тази електролиза? Уникално, няма го по света! Май само водка и пържоли не се споменават?
Ся Цвета е заета малко с Рожен, народно творчество и животновъдство, президента даже я поздрави, но като свърши пак ще се върне на директорският пост.
Ееех, не доживяхме презентацията на владко в центъра на Варна, дано тази преживеем! Да ви припомня, той пък гореше морска вода!
Радико:
Са Мишо напълно възможно е и това да е пълен провал. Провал обаче за конкретния човек не за технологията. Конкретно за човека аз съм почти сигурен, че няма да успее. Пуснах тази тема защото ми хареса това, че е проявил начин на мислене различен от този на мнозинството и търси нестандартни приложения които аз лично не бих определил като хвърчене из облаците. А на Владо идеята си беше изначално ялова.
Михаил Кузмов:
Радико, за експериментални цели съм изхвълил хиляди литри оксиводород в атмосферата. Това са литрите дестилирана вода умножени по 1866. А тубите по 10 лт. вода които съм дестилирал не им помня броят. При изгарянето отново се получава дестилирана а не питейна вода. Как ще я прави питейна? Не че е трудно!
Всички трябва да си набият в канчетата, че елктролиза се прави с ТОК. Близко до акъла е че каквото и да добиеш след електролиза няма да оправдае харченето на тока и то кратно. И с ядрените централи е подобен случаят. Никой не прави сметка за енергията която се харчи, докато урана стигне до реакторите! Аз не съм попадал на такъв отчет, за кг. обогатен уран колко разход е направен. Нестандартно изглежда, но дали е възможно, липсват знания да се прецени.
Тази работа ми мирише, като кълбовидната мълния на Чуканов в "Златен век" Търси се балък инвеститор! Парите после не се връщат!
GreenHulk:
--- Цитат на: Радико в Юли 21, 2019, 02:02:31 pm ---
Със тръстиков сал ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Вземате си много 11 литрови празни туби за вода и ги залепяте с водоустойчиво лепило!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия