Форум > Филми, видео лекции
Моят свят.
Радико:
Значи първо това "господин Радико" мисля, че не е много уместно. Ти не знам аз смятам всички членове на форума за свой съмишленици и съответно приятели. Това предполага отпадане на необходимостта от изразяване на увацение. Смятам, че уважението е по презумпция дори и при най разгорещените дебати. Както казва атос едно е да атакуваш мнението на някого друго самия човек.
Сега за Баалбек:
Много ми хареса думата "ламбър" сега се ползва по често поамериканчения вариант "леймър"
Та тия ламбъри по едно време в клипа дискутираха едни дупки в камъните, на долната снимка при увеличение се виждат въпросните кръгли дупки. Като коментираха как може би римляните са ги ползвали за да завират в тях греди и да местят камъните. И на мен ми направиха впечатление тези дупки и просто попитах един от уредниците там за тях. Изненадващият отговор беше, че това са следи от взимане на проби от археолози направени повече от хиляда години след обявяване на латинския език за мъртъв език. Та така в света на montanar имат тежест мнения на хора които явно халхабер си нямат от това което коментират.
Радико:
Аз помня как се казваше. Помня времената на кореком
Златна звезда
montanar:
Господин Радико не знам екскурзията ти какво доказателство ти дава - впечатления да - но според мен трябва да се и мисли освен впечатленя. както и да е .... тук говорим за предубеденост по-скоро (поне според мен)
Радико:
Да за предубеденост говориме но не от моя страна. По време на тази шест месечна " екскурзия аз си промених мнението по въпроса, не диаметрално, промених си го в поне 4 посоки едновременно. Единственното което мога да кажа със пълна сигурност е че тези камъни са на възраст над един милион години ако се позоваваме на сегашната система на датировка.
Ако приемем, че датировката е грешна и динозаврите не са измрели преди 65 милиона години а доста по скоро то и възрастта на камъните в Баалбек ще трябва да се редуцира.
montanar:
--- Цитат ---Радико дай да изхождаме от реални доказани факти - че с допущения можем да стигнем много далече и в същото време никъде.
--- Край на цитат ---
Щото с тия си твърдения отричаш дооооста неща от науката които просто работят - за това е мойта предубеденост не заради друго.
Аз не съм против която и да е хипотеза - както виждаш ведна друга тема изписах сума ти шантави неща но базирани и интерполирани от реални факти. - представи факти и ще приема всяка хипотеза.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия