Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Истинската ТЕСЛА, The True Tesla Car
juliang:
--- Цитат на: atos в Февруари 28, 2019, 12:53:29 pm ---Всяка насока за развитието на технологии, на която е даден приоритет е нормално с времето да изпревари доста останалите, какво странно има?
--- Край на цитат ---
Кой дава приоритет? Още ли смяташ че има ЦК на КПСС който определя кое да се развива повече и кое - не толкова?
Единствения който дава приоритет е инвеститора. Ако намериш някой да финансира дадена идея - тя ще стане продукт. Ако не в БГ, то някъде другаде по света. Ако имаш само мокри фантазии, или не си в състояние да обясниш идеята си, или си прекалено подозрителен - пари няма. За последното - справка при Роси.
--- Цитат на: van в Февруари 28, 2019, 01:13:51 pm ---Вие в града (при ограничение на максималната скорост до 50км/ч) с колко карате? С 120 км/ч ли?
Искате състезателен автомобил ? - купете си Тесла Model S P100D или новия им Roudster, но не e за 1000 евро.
--- Край на цитат ---
Точно за това говоря - електромобила ти налага ограничения какво можеш да си пожелаеш. Елементарни по съвременните разбирания ограничения - да не мога да отида до вилата си, да не мога да карам цял ден и после да дам волана на сина ми който да продължи да кара през нощта. Да не мога да отида на къмпинг, където няма контакт за ток...
juliang:
Искам да мога да отида на море с колата - само толкова искам. И да мога да си избера дали да отида във Варна или на Халкидики. И това пътуване да не ми отнеме повече време, отколкото с волски впряг. И да мога да кача жената и детето, както и багажа за трима за едноседмична ваканция.
Не искам да вкарвам трикрилен гардероб в колата. Не искам да возя ромска фамилия до 3-то коляно. Не искам да стигна по-бързо отколкото със самолет.
Това го мога с моята кола за 5 000 лева. Колко ще ми струва да я направя електричка, като запазя това което изброих че ми е необходимо?
П.С. Ходил съм на море когато малкия беше бебе с Рено Клио 56 конски сили, така че знам какво е да се пътува с малък и слаб автомобил и с багаж за бебе. Това ме устройва като минимум, макар че е стъпка назад спрямо това което карам сега.
Разбираш ли ... не споря че електромобилите имат място където са приложими. Но все още не са приложими за един голям сегмент потребители - тези които нямат пари за два автомобила - един за града и един за екскурзии. А тези които имат пари за два автомобила (да ги купят, поддържат и плащат всичките разходи по тях като данъци и застраховки) не са хората, които ще се интересуват дали горивото за един ден с колата им струва 5 лева или 10 стотинки. Ако им струваше 20 лева - тогава да. Но при сегашните цени на бензина не е така.
А тези за които 5 лева на ден за гориво им е много ... те просто не могат да си позволят да купят и поддържат електричка, или да си я направят.
juliang:
--- Цитат на: van в Февруари 28, 2019, 02:37:39 pm ---... но цената му е европейска ("немска"). Да оскъпява се базовата конфигурация с още 22000Евро за добавянето на ел. частта: e-tron... Просто заплатите в България не са адекватни, не е проблема толкова в цената (за останалите европейци).
--- Край на цитат ---
А сега това му го обясни на Атос :)
--- Цитат на: atos в Февруари 28, 2019, 12:00:15 pm ---Един електромобил би имал много по-ниска производствена цена от стандартен с ДВГ, ако се внедрят масово линии за производство...
--- Край на цитат ---
не е като Ауди да няма производствени мощности...
Пак да го кажа: Нямаме технологията да направим автомобил на чисто електрическо задвижване, който да предложи пробега и скоростта на зареждане на класическия такъв с ДВГ. Решението е хибрид, него го има масово още от първите Приуси. Но явно не е идеалното, защото хората не се юрнаха да хвърлят масово колите си и да купуват хибриди, дори и в богати страни като Германия или САЩ. Те са типичен пример колко малко значение има цената на горивото за решението дали да си купиш хибрид или електромобил. И в двете държави заплатите са високи, в едната бензина е 3 лева литъра, в другата - 1.25 за литър. И в двете електромобилите са по-скоро екзотика за заможни граждани, хората от ниската класа просто нямат пари за инвестицията в автомобила, не че им харесва да плащат горивото (било то евтино или скъпо).
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Февруари 28, 2019, 02:55:27 pm ---А сега това му го обясни на Атос :)
--- Край на цитат ---
Какво да ми обяснява?
--- Цитат на: van в Февруари 28, 2019, 02:37:39 pm ---Кю7 Е-Трон куатро плъгин са комбинирали ДВГ турбо-дизел с ниски емисии за големи дистанции + Ел. за из града ЕКО придвижване, както вие си мечтаете, но цената му е европейска ("немска").
--- Край на цитат ---
Това е хибрид!!!
Странното при теб е, че дори не вникваш в това, което ти говори понякога събеседника, а си измисляш какво той твърди и то единствено с цел да наложиш лични доминации? Тези стремежи у теб са неразбираеми за мен? По чий критерий?
--- Цитат на: juliang в Февруари 28, 2019, 02:55:27 pm --- Нямаме технологията да направим автомобил на чисто електрическо задвижване, който да предложи пробега и скоростта на зареждане на класическия такъв с ДВГ.
--- Край на цитат ---
Че аз какво казвам, бе, Юлиане?
--- Цитат на: atos в Февруари 28, 2019, 12:53:29 pm ---Всяка насока за развитието на технологии, на която е даден приоритет е нормално с времето да изпревари доста останалите, какво странно има?
--- Край на цитат ---
Май сам си измисляш полета за спор, въпреки, че спорещи няма?
Ако ел. двигатели и акумулатори с днешните характеристики бяха измислени преди 150 години, изобщо нямаше да има сега такава масовост на ДВГ автомобили (можеше и изобщо да ги няма)!
juliang:
--- Цитат на: atos в Февруари 28, 2019, 03:17:00 pm ---Ако ел. двигатели и акумулатори с днешните характеристики бяха измислени преди 150 години, изобщо нямаше да има сега такава масовост на ДВГ автомобили (можеше и изобщо да ги няма)!
--- Край на цитат ---
Да, но ги нямаше. Сега продължава да ги няма, затова и ДВГ продължават да са преобладаващи на пазара. Може електромобила никога да не достигне показатели, които да го направят приемлив за голямата част от потребителите.
Виж при самия ДВГ - ако някой преди 30-40 години ти кажеше че преобладаващата част от автомобилите, дори от високия клас ще са нафтови "печки"... щеше ли да му повярваш? Та преди 30 години дори при по-малките камиони бензиновия двигател беше основен...
--- Цитат на: van в Февруари 28, 2019, 05:45:39 pm ---Какъв извод можем да си направим за последните 30 години в България - само регрес, прогрес никакъв, ни завод, ни часпром, ни нищо. Само разсипия и разруха, както излиза Българите ни бива само деца да правим и да ги изнасяме на запад, за нищо друго не ставаме.
--- Край на цитат ---
Просто върви оптимизация. Губещи предприятия се закриват, остават само печелившите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия