Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Истинската ТЕСЛА, The True Tesla Car
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Февруари 28, 2019, 06:25:17 pm ---Да, но ги нямаше. Сега продължава да ги няма, затова и ДВГ продължават да са преобладаващи на пазара. Може електромобила никога да не достигне показатели, които да го направят приемлив за голямата част от потребителите.
--- Край на цитат ---
Това казвам де... ти сега на шут ли се правиш?
Радико:
--- Цитат --- Да, но ги нямаше. Сега продължава да ги няма, затова и ДВГ продължават да са преобладаващи на пазара. Може електромобила никога да не достигне показатели, които да го направят приемлив за голямата част от потребителите.
--- Край на цитат ---
Ако иска човек да види какво ще се случи в бъдещето трябва да си спомни миналото. Понеже по случайност добре помня как изчезнаха съветските лади и москвичи. Тази тенденция наложена върху бъдещето издава тенденция до 7-8 години максимум половината от автомобилите в България да са на ток. В момента понеже работя в ценръра на София ми направи впечатление, че всеки ден виждам поне по три електромобила, заводски не самоделки. Хибридите не ги слагам в това число. Аз не вярвах, че са толкова много, но ми направи впечатление и започнах целенасочено да ги следя и това е то при това има много малка повтаряемост.
dmitarp:
Радико в България каруци и автомобили съжителстват повече от 120 години така че според моето скромно мнение ДВГ и електро-автомобили ще съжителстват най-малко 100 години, от които почти 20 вече са изминали. Имай в предвид, че в момента каруците са повече от електро-автомобилите.
Радико:
Нормално Димитре, каруците са колкото и невероятно да ти звучи "стратегическо превозно средство, има ги и в Германия. Американците продължават да използват парни локомотиви все още, пак по същата причина. Не са много и са силно модернизирани, но всеки един такъв може за броени часове да спре да работи на газ и да тръгне на дърва. Това обаче е друга тема.
juliang:
--- Цитат на: Радико в Февруари 28, 2019, 08:16:25 pm ---... В момента понеже работя в ценръра на София ми направи впечатление, че всеки ден виждам поне по три електромобила, заводски не самоделки.
--- Край на цитат ---
Вероятно виждаш автомобилите на тази фирма: https://spark.bg/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия