Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Човекът - копие на Бог или напреднал примат?

<< < (53/67) > >>

Аtos:
Витане, котаракът живя цели 18 години! Да след втората се наложи да го скопят, щото... сърце юнашко не трае, но в последните си години не се различаваше по поведение от всяка домашна котка.
Иначе, информацията за която питаш се съхранява в РНК молекулите - в нишките на клетъчното ядро. Но всъщност... какво значение има къде се съхранява?

krasias:
EDM electronics, аз не съм християнин но имах няколко добри приятели християни но от посветените, аз също съм против такива ритуали и съм си вегетарианец. А прераждането е нещо естествено независимо че в християнството не го подкрепят то посветените християни го знаят и не спорят по този въпрос.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 15, 2020, 08:03:33 pm --- Туй да си наложиш на логиката да не работи е доста трудна задача.

--- Край на цитат ---
Да това е абсолютно вярно но това е идеята и практиката на всички религии по света колкото и да се отхвърлят една друга всички религии са съгласни с едно че трябва да отидеш извън ума. Има основно два типа религии едните ползват вярата а другите концентрация, медитация или съзерцание, просто това "повярвай" означава изостави ума, изостави логиката за да достигнеш интуицията. Обаче при религиите основани на вярата има един проблем ти излизаш от ума но излизаш под него, затова ясно говорят пророчествата на големите им светци те са в символи като в сънищата. Докато при другите религии използващи концентрация, медитация или съзерцание излизаш от ума но над него а там е индивидуалното съзнание, факт е че посветените и просветлените от тези религии никога не са давали пророчества. 

EDM electronics:
Радико, не знам дали ти е известно, но най-важните съркофази от египетските пирамиди са вадени от руски военни. Египтяните не се доверявали на запада, защото крадели мумиите и поставяли някакви копия. Да не говорим, че има и цел да се скрие истината от света.

Бог Озирис - мисля беше богът на смъртта има документален филм как го вадят руските военни. След изваждането на мумията правят рентгенова снимка. Антрополози остават втрещени, като виждат скелет на хуманоид, но не и на човек. Има разлика в броя на ребрата, таза, главата и мн. други. Въобще категорични са, че това не е човек.

MTM:
Плод сме на Извънземна Цивилизация. Няма спор.
 Дарвин ряпа да яде. Де нищо не му се доказва. Защо до сега от толкова видове маймуни, не излезе 1 човек... Или от човек маймуна...
 ДНК няма как да стане,противното.

VITAN:

--- Цитат на: atos в Април 15, 2020, 08:28:44 pm ---Витане, котаракът живя цели 18 години!
--- Край на цитат ---
Баце, това ще да е някоя подивяла питомна котка. У назе дивите котки са м'ноооо кът. Не, че е невъзможно де. Но, ако не предоставиш неопровержими доказателства - не верувам...

--- Цитат на: atos в Април 15, 2020, 08:28:44 pm ---Иначе, информацията за която питаш се съхранява в РНК молекулите - в нишките на клетъчното ядро. Но всъщност... какво значение има къде се съхранява?
--- Край на цитат ---
Има.
И тук даде засечка, не знам дали го загря :)
Инстинктите се включват за части от секундата, ако има нужда.
Не знам дали разбираш, ако там са закодирани, колко време ще им трябва да се
"компилират" до *.exe файл....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия