Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Що е то време

<< < (53/55) > >>

Арахая:
Krasias, странно, много странно, моят въпрос към теб явно е невидим. Ще го задам пак плюс още един въпрос.

--- Цитат ---krasias

Атос, на повърхността изглежда така както го коментирате с hyparh, но в дълбочина нещата са коренно различни. Явно твърде много подценявате онова дето наричате Съзнание - Информация, май и идея си нямате какво е това.
--- Край на цитат ---

"....но в дълбочина нещата са коренно различни."

Въпрос 1: Кrasias, би ли обяснил тези коренно различни неща в дълбочина?

„Явно твърде много подценявате онова дето наричате Съзнание - Информация, май и идея си нямате какво е това.“

Щом изказваш менение с преценка за „кой си няма идея“, значи имаш собствена такава, с която сравняваш изложените идеи(разбирания) на другите.

Въпрос 2: Та каква е твоята идея, разбирания за подценяваното от нас "Съзнание- Информация", което ти явно не подценяваш?

Очаквам конкретика, а не изказвания от сорта на- ".... да обясниш нещо което е отвъд ума, нещо за което изобщо нямаме думи в речника."

Аtos:

--- Цитат на: krasias в Март 20, 2019, 01:50:15 pm ---Атос, странно много странно, уж тука няколко човека сте чели окултни четива и би трябвало да знаете езика на окултизма, вместо това вие ми задавате странни въпроси сякаш не знаете какво да правите. И става така че когато човек се отнася с вас като със зрели знаещи хора, вие, самите вие ме карате да се отнасям с вас като с начинаещи. И все пак да поясня, това което казвате с hyparh е следствие а не причина, и от това разбира се следва че вие не поставяте Съзнанието, Информацията в основата.

--- Край на цитат ---

Грешиш - за мен информацията (съзнанието) е първоосновата на всичко и неведнъж съм го заявявал...просто не си чел какво съм писал досега (не само в тази тема).

П.П.През живота си не съм чел окултно четиво (ако се изключат цитирани фрагменти от някого)...ако ще и да е за срам ;D

tobo1:

--- Цитат на: atos в Март 20, 2019, 04:53:57 pm ---...ако ще и да е за срам ;D

--- Край на цитат ---
Напротив, похвално е, макар че не ми се струва вярно. Едно време, едвам се сдържах да не не те настъпя точно по темата за вярата в окултизма.

ventsy74:
Tobo окултното не е ли онази част от физиката, която не познаваме?

krasias:
Арахая, значи казваш "очаквам конкретика", какво да ти кажа то и всички в този форум очакват евентуално да си жена ама ти не си жена ти си мъж, при това добре познат на форума. И ако си мислиш че другите лесно може да ги преметнеш то не се пробвай с мен, още с първите ти писания те познах. Така че не обичам да разговарям с фалшиви образи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия