Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Що е то време
Арахая:
--- Цитат на: krasias в Март 20, 2019, 08:58:42 pm ---Арахая, значи казваш "очаквам конкретика", какво да ти кажа то и всички в този форум очакват евентуално да си жена ама ти не си жена ти си мъж, при това добре познат на форума. И ако си мислиш че другите лесно може да ги преметнеш то не се пробвай с мен, още с първите ти писания те познах. Така че не обичам да разговарям с фалшиви образи.
--- Край на цитат ---
Грешиш! :) :) :) Но е твое право да мислиш каквото си искаш!
Умело измъкване от въпросите ми! :)
Пък и можеш да отговориш заради другите. Предполагам, че на всички ще им е интересно да разберат до какво си достигнал, което на повечето убягва. :)
krasias:
Не, не греша.
Арахая:
--- Цитат на: krasias в Март 20, 2019, 09:26:33 pm ---Не, не греша.
--- Край на цитат ---
Грешиш! Но пак казвам, твое право е! :)
Обоснови се тогава. Щом не съм жена, кой фалшив герой мъж добре познат на форума съм? :)
Спамим темата с безсмислени неща....
Ако модераторите преценят, нека ги изтрият!
hyparh:
Хаха, Арахая честита смяна на пола, вече спокойно може да се прекръстиш на Арахай ;D
Krasias, не че съм нечий адвокат, но за такива безпочвени обвинения, поне кажи кого визираш в лицето на Арахая, иначе подхвърлянията ти съвсем увисват в безтегловност. Това параноята е голяма работа...
Арахая:
--- Цитат на: hyparh в Март 20, 2019, 09:34:18 pm ---Хаха, Арахая честита смяна на пола, вече спокойно може да се прекръстиш на Арахай ;D
Krasias, не че съм нечий адвокат, но за такива безпочвени обвинения, поне кажи кого визираш в лицето на Арахая, иначе подхвърлянията ти съвсем увисват в безтегловност. Това параноята е голяма работа...
--- Край на цитат ---
Хахаха, hyparh, Арахая си е добре! Нямам намерение да си сменям пола. :D :D :D Като жена си се чувствам много добре! :)
Ако човек не иска( не може) да отговори на дадени въпроси, една добра стратегия е да смени темата или да хвърли топката в съседната градина! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия