Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Що е то време

<< < (30/55) > >>

Радико:
Абе тъпчо тая снимка по горе да не би да си мислиш, че съм я намерил някъде из нета това аз съм го направил аз съм го публикувал в тема която аз съм започнал. А ти какво сътвори с дввте си ръце и сподели тук.

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 07:08:11 pm ---Атос да вдигнем предновогодошна наздравица по този повод. НАЗДРАВЕ

--- Край на цитат ---
Наздраве, Радико...втората бира ти я опрощавам, но...първата ще си я търся ;D

П.П. Последните 13 поста са си откровено наддумване, с наченки на заяждане! Технократ, призовавам те към по-умерени изкази, които да не граничат с личностни категоризации (за трети път го правиш)! Кой си ти бе, сине майчин, че да се смяташ за някаква оценителна инстанция? За какъв се помисли внезапно? Интелектът на Радико е нива над теб, понеже не е капсулован и винаги съумява да вникне в чуждата мисъл, дори и да не е съгласен с нея!

Ако не уважаваш съфорумците (без значение дали си съгласен с някого или не), НЯМАШ МЯСТО ТУК!!!
Това ти го казвам за пръв и последен път!

Радико, ти пък не му се поддавай на провокациите, освен ако не го смяташ за критерий!

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 09:12:45 pm ---Абе тъпчо тая снимка по горе да не би да си мислиш, че съм я намерил някъде из нета това аз съм го направил аз съм го публикувал в тема която аз съм започнал. А ти какво сътвори с дввте си ръце и сподели тук.

--- Край на цитат ---

А сега взе да обиждаш накрая, като си безсилен да опровергаваш и те направих смешкото на форума ;D Атос да обърне внимание моля.

технократ:

--- Цитат на: atos в Декември 30, 2018, 02:52:43 am ---Наздраве, Радико...втората бира ти я опрощавам, но...първата ще си я търся ;D

П.П. Последните 13 поста са си откровено наддумване, с наченки на заяждане! Технократ, призовавам те към по-умерени изкази, които да не граничат с личностни категоризации (за трети път го правиш)! Кой си ти бе, сине майчин, че да се смяташ за някаква оценителна инстанция? За какъв се помисли внезапно? Интелектът на Радико е нива над теб, понеже не е капсулован и винаги съумява да вникне в чуждата мисъл, дори и да не е съгласен с нея!

Ако не уважаваш съфорумците (без значение дали си съгласен с някого или не), НЯМАШ МЯСТО ТУК!!!
Това ти го казвам за пръв и последен път!

Радико, ти пък не му се поддавай на провокациите, освен ако не го смяташ за критерий!

--- Край на цитат ---

Ааа ама карай се и на Радико , той обижда, ама изглежда е от твоя лагер и затова го толерираш. Значи така шуробаджинащина, а  ;D Тука няма ли глобален модератор? Майсторе призовавам те да вземеш отношение, какви са тези дерибеи тук, сякаш че форумът е тяхна собственност.

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 09:12:45 pm ---Абе тъпчо тая снимка по горе да не би да си мислиш, че съм я намерил някъде из нета това аз съм го направил аз съм го публикувал в тема която аз съм започнал. А ти какво сътвори с дввте си ръце и сподели тук.

--- Край на цитат ---

Е ква е тая снимка на работилница, то и аз имам работилница, ама защо да я показвам като малоумен за да ме смятат че нещо съм направил ;D Ти показа ли нещо работещо, уредче, приспособление, поне едно. А искаш ли да ти покажа аз, а ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия