Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Що е то време
технократ:
--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 07:39:01 pm ---И за графен и за сажди и за каквото и да говоря съвсем закономерно няма да бъда разбран от тебе, за което причината не е в мен. За съжаление не съм в състояние да се изразявам чак толкова елементарно практик
--- Край на цитат ---
Ти нищо същественно не казваш в този форум, тук си само за да спамиш и квалифицираш кой колко знаел, според лилипутските ти знания ;D ма не може интелектуалното джуже да окачествява интелектуалният гигант ;D
Радико:
Дай линк само към една снимка на нещо което си направил и споделил във форума и аз ще се извиня публично. Ето така:
технократ:
--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 08:38:37 pm ---Дай линк само към една снимка на нещо което си направил и споделил във форума и аз ще се извиня публично. Ето така:
--- Край на цитат ---
А я да видим ти какво си направил и споделил във форума, хайде не карай само на самоизтъквания, докажи че си нещо във форума, не само да словоблудстваш подобно на атос. Дай да видим де ;D
Радико:
Абе ти да не би да си кьорав и да четеш с брайлов браузър???
технократ:
--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 08:50:03 pm ---Абе ти да не би да си кьорав и да четеш с брайлов браузър???
--- Край на цитат ---
Май си на ракийка а, и избиваш комплекси, по късно с интернет. Я кажи колко мацки ти отказаха тази вечер ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия