Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Що е то време

<< < (28/55) > >>

Радико:
Не технократ, атос ти даде 330 обяснения за  това какво е то време, ти обаче не прие нито едно, а като добавя и мойте дефиниции, та станаха общо 660. Но не... време няма. Прав си, време за губене няма. Поне аз нямам.

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 06:08:23 pm ---Не технократ атос ти даде 330 обяснения за  това какво е то време ти обаче не прие нито едно а като добавя и мойте дефиниции та станаха общо 660 Но не време няма. Прав си време за губене няма. Чпне аз нямам.

--- Край на цитат ---

И ти си в категореята на атос, по непроумяване що е то време, и майстора ви го каза. Така че да дадете още 1000 обяснения за време като обективност, те ще са ялови, защото сте слаби по физика и реторика а и също по философия. Пиша ви слаб две  :) ;D

Радико:
Знаеш ли това ме прави особенно щастлив. Факта, че вече съм неразбран от хора като теб означава, че нивото ми е скочило много нагоре. Атос да вдигнем предновогодошна наздравица по този повод. НАЗДРАВЕ

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2018, 07:08:11 pm ---Знаеш ли това ме прави особенно щастлив. Факта, че вече съм неразбран от хора като теб означава, че нивото ми е скочило много нагоре. Атос да вдигнем предновогодошна наздравица по този повод. НАЗДРАВЕ

--- Край на цитат ---

Означава че нивото ти е 0  ;D самозванец  ;D ти и за графена нищо същественно не можеш да кажеш ама само драскаш  ;D

Радико:
И за графен и за сажди и за каквото и да говоря съвсем закономерно няма да бъда разбран от тебе, за което причината не е в мен. За съжаление не съм в състояние да се изразявам чак толкова елементарно практик

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия