Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Що е то време
Радико:
Практик Практик това не е снимка на работилница а на определено устройство. В темата о
Има още една снимка вече на терен. А и да те осветля:
Малко след като те банна майстора се отказа от модераторския пост.
технократ:
--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2018, 08:53:23 am ---Практик Практик това не е снимка на работилница а на определено устройство. В темата о
Има още една снимка вече на терен. А и да те осветля:
Малко след като те банна майстора се отказа от модераторския пост.
--- Край на цитат ---
Точка, ясно че не става диалог с тебе, нямам намерение да ме банват заради тебе и атос. Всеки го спохожда глупостта понякога.
Ksurnev:
И кв'о стана с бутона?
Щте разгоним форума с троленето, ама то май вече стана.
krasias:
Атос, аз като ти казвам че във форума има хора дето не знаят нито къде се намират нито защо са тук, ти не ми вярваш. А сега виж как "технократ" превръща форума в клюкарско кръчмарска седянка, ми на никой нормален човек не му е приятно да му чете простотиите ти как го търпиш не знам.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: технократ в Декември 30, 2018, 08:17:07 am ---Е ква е тая снимка на работилница, то и аз имам работилница, ама защо да я показвам като малоумен за да ме смятат че нещо съм направил ;D Ти показа ли нещо работещо, уредче, приспособление, поне едно. А искаш ли да ти покажа аз, а ?
--- Край на цитат ---
Я че ми стана интересно!!! Технократ покажи нещо което ти си направил, та да оплакнем очите ;D. Дори и детска играчка да е пак ще се види нивото на мислене и изпълнение у тебе.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия