Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Трансформиране на ел. енергия от ниско-температурни топлинни източници
krasias:
Няма как и от какво да се разочаровам, вече съм правил ФЕЦ, имам доста опит и скоро пак ще участвам в един проект. Имам и много добри готови решения по въпроса. Достатъчно е човек да познава физичните закони за да може да създаде предвидима система с правилни алгоритми и тогава няма да има изненади. А това че всяко нещо във физическия свят си има свой характерни изисквания и ограничения си е съвсем нормално нещо и въобще не ме притеснява.
h2motor:
Системата не е ли такава каквато си купиш, по скъпа е по хубава, има разлика в качеството на инверторите и панелите, за акумулатори има просто всякакви като качество.
krasias:
Не винаги скъпото е и по добро, звиси кой какво иска да направи. Една малка of grid система може да се направи и с мощен UPS, можеш да ползваш тока и директно за отопление или топла вода. Мой колега преди три години си купи 4бр фв панели по 550Wp и контролер за бойлер и си реши проблема с топлата вода. Скоро ми сподели че лятото въобще не дава пари за топла вода. Можеш да си вземеш и диспечер в него има всичко необходимо за системата. Но колкото по скъпо става толкова повече фирмата производител гледа да те обвърже с поддръжката и не ти позволява да надграждаш системата сам и с други компоненти. Особено с акумулаторите които могат да се набавят и втора употреба от електромобили. А има и нови клетки, евтини и качествени но ако си ги сглобяваш сам. Разбира се има и начинини да излъжеш и по сложните системи и пак да ги надградиш, но за това си иска опит и знания.
h2motor:
Същото казват много хора които сглобяват такива системи, батерията гледай да е безопасна ако ползваш такава. Трябва да са прясно произведени и нови, да се използва постоянно, не се оставя да стои 6 месеца да се разбягат по напрежение клетките, защото BMS не се справят да ги балансират после и батерия която се разбалансирала много е опасна. Виж продават тези неща и потребителите не знаят че се експлоатират по този начин, не съм видял някой да им казва..Знаеш ли има хора които си оставили електрически коли в гаража, нямало го е примерно почти година човека и включва да я зареди - запалва си къщата. Редно ли е да не знаеш как се експлоатира, би трябвало да преминаваш обучение и някакъв тест като потребител на такива неща. Соларни панели като се запалят пожарникарите не знаят как да ги изключат, а такива неща се случват.
krasias:
Виж много ти личи че само си чел а нямаш никакъв опит с акумулатори, така не става разбери . Клетките се разбалансирват защото не са качествени, качествените клетки нямат нужда от контролер, балансират се веднъж в началото и повече няма нужда. Разбира се по добре е с контролер но има случай когато и контролера може да унищожи батерията. Имам 10бр клетки от електромобил, докараха ми ги перфектно изравнени на 30% заряд, вече три години стоят не са пипани и без контролер. Нямам време да си направя проекта с тях но скоро ги мерих всичките са много добре.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия