Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Трансформиране на ел. енергия от ниско-температурни топлинни източници
epwpixieq-1:
--- Цитат на: juliang в Ноември 29, 2024, 09:45:10 pm ---китайците още не ги е пуснал Ковид-а и сигурно затова покриват пустините с фотоволтаици.
--- Край на цитат ---
Kитайците не ги гледайте те си произвеждат палените дефакто от пясък по технология базирана на полупроводниковата индустрия, а другите им ги купуват. Те в допълнение си имат и пустиня, Европа няма, какво стана със енергиината зависимост, за която говорихте. Не желате да бъдете зависим от руската кутура но изцяло искате да бъдете звисим от северноафриканските култури или мислите че те по лесно ще бъдат окупурани и подложени на Запдано Европеиските (нереалистични виждания)? Виждате ли до каква степен са изкривени вижданията ви?
--- Цитат на: juliang в Ноември 29, 2024, 09:45:10 pm ---На Запад всеки покрив е с няколко клетки поне.
--- Край на цитат ---
Това го дискутирахме точно с вас по друга тема и вие отново говорите неща от които изобщо си нямате и на престава, като давате пример за нерационална субсидираща политика на (западните) правителства, която подвежда към определено поведение консуматорите, като някакъв пазарен пример. Нали ако ги нямаше тези субсидии, 95% от тези "соларни покриви" нямаше да съществуват. Всичко опира до икономиеската съобразност на инвестицията точно и затова, при липвса на субсидии, всички тези неефективни инвестиции се изпаряват.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: krasias в Декември 01, 2024, 09:51:23 am --- Скоро ми сподели че лятото въобще не дава пари за топла вода.
--- Край на цитат ---
Ами то и при мен няма разходи за топла вода през лятото. Просто соларната-термална система си върши много добре работата само на 2м2 и то с 80% ефективност. Е като дойде зимата обаче нещата са други, тогава разхода ми за топла вода е 4ст/KWh.
h2motor:
--- Цитат на: krasias в Декември 01, 2024, 01:20:02 pm ---Виж много ти личи че само си чел а нямаш никакъв опит с акумулатори, така не става разбери . Клетките се разбалансирват защото не са качествени, качествените клетки нямат нужда от контролер, балансират се веднъж в началото и повече няма нужда. Разбира се по добре е с контролер но има случай когато и контролера може да унищожи батерията. Имам 10бр клетки от електромобил, докараха ми ги перфектно изравнени на 30% заряд, вече три години стоят не са пипани и без контролер. Нямам време да си направя проекта с тях но скоро ги мерих всичките са много добре.
--- Край на цитат ---
Няма значение качеството, високо качество отдавна няма за литиевойонните батерии. По три клетки не може да правиш изводи, а и като ги зареждаш ги измервай да видиш че бягат напреженията. Нямаш практика достатъчна. Това е предоверяване и не съм съгласен че тези неща трябва да се експлоатират по този начин. На теслите батериите качественни ли са ? Също се разбягват и контролера ги следи, при проблем изпраща колата в сервиз, те са високо качество и защо така. За тези за фотоволтаици трябва да е същото минимално и човека трябва да знае щом ползва батерии как да го прави безопасно.
krasias:
--- Цитат на: h2motor в Декември 01, 2024, 03:42:07 pm ---Няма значение качеството, високо качество отдавна няма за литиевойонните батерии. По три клетки не може да правиш изводи, а и като ги зареждаш ги измервай да видиш че бягат напреженията. Нямаш практика достатъчна. Това е предоверяване и не съм съгласен че тези неща трябва да се експлоатират по този начин. На теслите батериите качественни ли са ? Също се разбягват и контролера ги следи, при проблем изпраща колата в сервиз, те са високо качество и защо така. За тези за фотоволтаици трябва да е същото минимално и човека трябва да знае щом ползва батерии как да го прави безопасно.
--- Край на цитат ---
Ами като нямаш точни уреди за тестване на клетките и заряд ще ти бягат разбира се. Мойте въобще не бягат напреженията ама си имам точни и качествени уреди за тестове. Клетките трябва да имат еднакъв капацитет и вътрешно съпротивление и тогава няма да ти бягат по напрежение. Контролерите обикновенно са от пасивен тип и се задействат само при прехвърляне на максимално напрежение. Качествени клетки има само дето ти не знаеш, отвори някоя качествена батерия на Bosch и ще видиш че вътре няма никакъв контролер, само стопяем предпазител и термистор. Но Bosch работят с клетки на sony murata.
h2motor:
krasias, не бъдещето на употребата им е както е при Тесла, това не са неща които трябва да се оставят без подръжка от професионалисти. Има много сериозни контролери които при разбягаване при заряд изключват зареждането. Радвам се че имаш точни уреди.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия