Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Вярна ли е теорията на относителността на Алберт Айнщайн?

<< < (31/64) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: montanar в Октомври 29, 2018, 08:39:10 pm --- ::) технократ  това ми звучи да не казвам как ..... какви са тия разсейвания на маси - какви са тия тежки маси?!?!?
Някаква нова физика ще да има тука :)

--- Край на цитат ---
Възгеч бе колега, сакън недей, да не обидиш някой, току виж се отказал да пише по темата, а е толкова забавна, а пък колко е поучителна, няа ти казвам.   :D

montanar:
EDM electronics то писва да да четеш мракобесия - поне нещо от нещо смислено да имаше а темата се превръща в седянка като чата ......
Логично е да има теза, хипотеза, разсъждение, коментар, спор ама по някаква тема не да се мучи неразбираемо и най вече невярно.

EDM electronics:
montanar, ама тя тая тема с Айнщайн е фундаментална. Аз съм сигурен, че професорите дето са се разпалили и знаят повече от самия Айнщайн скоро ще я разрешат и чакат на педал с нагорещени поялници да се захванат с практически действия, търпение нямат. Не, не е седянка това, а научна дискусия на най-високо ниво - така ме респектират, ах колко много.  :D

Тук ще се горят ампери, ще се прави гориво от пиролиза от изсъхнали съчки, оксиводород от отпадъчен алуминий със сярна киселина, а и опити в кухнята със студения ядрен синтез. Това се сериозни неща, не са за седянка.  ;)

montanar:
Ае си го кажем право куме в очи - технократ показа колко познания има по тия темички ..... :)
Неща да обиждам никой ма на базата на знанията които демонстрира не знам защо хора знаещи му се впрягат на глупостите ......

EDM electronics:

--- Цитат на: montanar в Октомври 29, 2018, 09:32:01 pm ---Ае си го кажем право куме в очи - технократ показа колко познания има по тия темички ..... :)
Неща да обиждам никой ма на базата на знанията които демонстрира не знам защо хора знаещи му се впрягат на глупостите ......

--- Край на цитат ---

Ама колега, то кому е нужно да демонстрира някакви си познания? Да не би да искаш да кажеш, че се създават някакви бутафорни теми провокативно с цел да се демонстрират познания в дадена област? - не знам. Ми то ако наистина е така, нещо на комплекси ми избива.

Кому са нужни всичките тези простотии, трудно ми е да разбера. Най ми прилича на едно доказване кой по-по-най, без каквато и да било цел. Или пък някакви пенсионери си уплътняват свободното време в нищо говорене.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия