Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Вярна ли е теорията на относителността на Алберт Айнщайн?
технократ:
--- Цитат на: Радико в Октомври 29, 2018, 05:16:14 pm ---Именно де за експеримента на Галилей става дума. Къде греши той.
--- Край на цитат ---
Не знам, кажи ти ако знаеш.
Радико:
Естествено, че знам, но се надявам и някой друг освен мен и Юлиян знае. Той си трае по въпроса и добре прави. А и между другото спора ви е невероятно тъп. Смесвате даже заменяте величини със мерните единици с които се измерват.
montanar:
Бре момци - каква е същноста на темата че грам не схващам ..... ?!?!?
За тия глупости ли спорите?!?!? https://www.youtube.com/watch?v=QyeF-_QPSbk
технократ:
--- Цитат на: Радико в Октомври 29, 2018, 07:13:45 pm ---Естествено, че знам, но се надявам и някой друг освен мен и Юлиян знае. Той си трае по въпроса и добре прави. А и между другото спора ви е невероятно тъп. Смесвате даже заменяте величини със мерните единици с които се измерват.
--- Край на цитат ---
Юлиан смесва и заменя величини с мерни единици, виж му отговорите, даже ме нервира по едно време. А ти в тайна ли пазиш неизвестен факт, по експеримента на Галилей, за равенството на инертната и тежка маса? Демек, това че тела с различни маси, поставени във вакуум, ще се ускоряват винаги еднакво при падането си.
montanar:
::) технократ
--- Цитат ---равенството на инертната и тежка маса
--- Край на цитат ---
това ми звучи да не казвам как ..... какви са тия разсейвания на маси - какви са тия тежки маси?!?!?
Някаква нова физика ще да има тука :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия