Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
+ и –...има ли фиксирана поляризация електрическият заряд?
alan:
Ами добре juliang, тогава го наречи полупозитрон или пра-прадядо на същия, но това дали има някакво значение за нормалните хора като нас (надявам се), да открият скрито съкровище от умрял пират, завещал на чаветата си грешна карта, понеже бил вуйчо на чичо Скруч?
Няма вечни хора, има алчни и неблагодарни дори и в другия живот остават такива... те от алчност и злоба не могат да превключат и никога няма да могат. ;)
Разбира се, никога при тези обстоятелства няма да дам каквато и да било конкретика!, само бих желал ако има все още небъгнати люде, да се замислят... а аз повече не бих писал повече в тази тема. ;)
juliang:
Значи нещата които излагаш аз ги разбирам така: "Нека да съчиним някакви други природни закони или друго обяснение на процесите в природата, защото това което е общоприето в момента не ни дава възможност да добием енергия от нищото. Това, че нямаме потвърждение на нашите теории, или че нямаме работещ протоип който да показва недостатъците на сегашната теория не трябва да ни плаши. Това е само защото едни лоши и алчни хора са съзадли световна конспирация."
На мен лично ми звучи доста несъстоятелно. Толкова много начетени глави сме се събрали само в тоя форум, как пък един не успя дори да репликира нещо работещо? Не говорим да го измисли, а само да го повтори. Гледам всички активно пишещи все още пишем, значи при никой не са дошли мъжете в черно и не са го светнали с фенерчето за да го напрвят на зеленчук или просто да го отровят или да го бутнат под влака... тоеест резултат няма. Ни СЕ устройство, нито умрял изобретател - поне от пишещите тук. Което ме води на някои изводи, защото аз съм трезво мислещ чвеок и не мога да споря с фактите.
Аtos:
Юлиане, в редките случаи, когато разсъждаваш, променяш всяка една концепция на опонента си и я нагаждаш до удобна за теб форма!
Много (даже прекалено) често, когато искаш да критикуваш някой пост, не акцентираш върху основната идея, а се хващаш в някаква странична подробност или пример и изместваш разискванията в тема "на майната си"!
НАРОЧНО ЛИ ГО ПРАВИШ?
Вече за трети път ти задавам този въпрос?
--- Цитат на: Bat_Vanko в Август 03, 2018, 02:13:32 pm --- Така че нищо не пречи средният проводник да се направи безкрайно тънък за да изгори от най малкият ток преминал през него. Според мен в този проводник изобщо не тече ток.
--- Край на цитат ---
Естествено, че ще изгори!!!
Ха на бас?
Пак да припомня просташката ми схема:
От ляво имаш 24 волта прав ток, отдясно 360 променлив, лампите да са по...100-200 вата, хайде сложи максимално тънък проводник!
Ако не изгори, аз ще ти пратя дамаджана с ракия!
Дали ще допреш две различни схеми в ЕДНА такава точка, няма никакво значение за работата им и за токовете, минаващи през всяка отделна схема!
То е все едно да свържеш МАСАТА на работещ камион и мотоциклет (да им опреш ламарините)и да очакваш да се получи някаква странна, обща схема!
tobo1:
--- Цитат на: juliang в Август 03, 2018, 10:47:43 pm ---....защото аз съм трезво мислещ чвеок и не мога да споря с фактите.
--- Край на цитат ---
Юлиане, питах те, но не отговори. Сега пак те питам:
Според теб Ст. Маринов сам ли е скочил от прозореца?
После пак продължавай да пишеш стандартни глупости, като целия ти последен пост.
alan:
аtos, схемата ти не е просташка, само че средния се дели (разделя се), и там трябва да има манипулация... тоест едната батерия задължително трябва да е друга и с друг волтаж, тока при нея не е определящ, но пък с доста по-висок потенциал, защото тя фактически определя какво ще имаш на изхода. ;)
Нещата наистина са прости, проумяването е сложно.. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия