Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Главния Проблем при Електромобила
montanar:
Склонен съм да се съглася с Технократ - ифраструктурно още мнооооого неща трябва да се направят ако става въпрос за масово навлизане на електротяга в всички сфери на транспорта.
А главния проблем са точно акумулаторите и то не толкова от към еколкогичност отколкото от към пътност и цена за тях и енергията. Има светъл лъч в лицето на LiFe елементите - дано ги развият още.
Иначе си има и положителната страна електротягата- най вече от към КПД на разходена енергия спрямо свършена работа и повишена надежност и простота на конструкциите - което пък при масово налагане ш ги направи евтини. И на там е бъдещето - просто трябва повече време.
Vetap:
Имам еин познат, който решава проблема така: Притежава "Тойота" хибрид. Купил си е допълнителен акумумулатор, който ще монтира в багажника на колата. В къщи има соларни панели, с които си захранва къщата и бизнеса. До 16 часа зарежда допълнителния акумулатор и след това кара с него. Ако се наложи превключва на оригиналния или използва зареждане от двигателя. Още нямам информация дали системата вече функционира и колко километра минава с допълнителния акумулатор, но смятам, че решението е добро. Лошото е само това, че допълнителният акумулатор тежи около 100 кг, а може и повече.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: технократ в Юни 12, 2019, 02:23:35 pm ---Тоя резерв е нищо, милиарди батерии ще трябват, а тяхната производство ще замърси със СО2 атмосферата още повече.
--- Край на цитат ---
Това е първо и второ нали тези батерии не са вечни, след максимум 7-8 години ще трябва да се сменят.
--- Цитат на: dmitarp в Юни 12, 2019, 10:43:34 am ---Не мисля, че проблемите са материалите, проблемите са в държавите, които от една страна правят стимули, от друга се страхуват, че няма как да попълнят дупката в бюджета, която ще се отвори, когато спрат постъпленията от акцизите от гориво,
--- Край на цитат ---
Дупката в бюджета се решава много лесно, просто се съкращава държавната бюрокрация пардон администрация. Разбира се това е политически непопулярно, понеже овцете, пардон гласоподавателите (където и да са) винаги имат желание да си мислят, че някой се "грижи" за тях. Колкото е по-малка една бюрокрация толкова една икономика е по-свободна, понеже държавната бюрокрация е най-големия мафиот (независимо за коя страна говорим) подкрепяна от оръжията на армията и полицията, и толкова по-добре за данъкоплатците.
--- Цитат на: dmitarp в Юни 12, 2019, 10:43:34 am ---в САЩ нямат допълнителен данък върху горивото и не има пречи смяната, но там хората карат много повече автомибилите си ел. преносната мрежа е много по- амортизирана, разстонията са по-големи, ел. автомобилите трудно ще се конкурират с горивните.
--- Край на цитат ---
САЩ може да нямат директен данък върху горивото но имат друг проблем, който дефакто е еквивалентен, много работни места са във петролната индустрия която я прави стратегическа за състоянието на икономиката на страната. Оставяме настрана лобиската сила на огромните петролни компании. Предполагам че осъзнавате в каква рецесия ще навлезе тази държава ( а и не само тя, но при нея това е най-изразено) когато се "наложи" такова преструктурирам в икономическата активност.
технократ:
Добре де, а имаше едни цинк въздушни батерии, цинка се окислява от атмосферният кислород и прави електричество, после цинковият окис се рециклира до свободен цинк. Нула въглеродни емисии, евтин материал, малко тегло. Мисля че някъде четох за тях но не съм сигурен дали бяха с висок капацитет, но могат да вършат работа. Следващият кандидат са горивните клетки, накой знае ли защо не се внедряват като захранване на електромобили, вероятно заради самият водород който трудно се съхранява, но все пак в някои химически реакции се отделя, така че не е необходимо колата да се зарежда със чист водород а само с реагенти водещи до неговото получаване на място в автомобила. А за тези какво ще кажете бетагалванични батерии
montanar:
Доколкото знам цинк въздушните акумулатори (не батерий) са все още с малка енергиина плътност и много кратък живот в цикли.
но по цена стоят много добре.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия