Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Главния Проблем при Електромобила
технократ:
Според този сайт https://www.actualno.com/cars/registriranite-avtomobili-v-bylgarija-sa-nad-4-mln-news_552154.html
Регистрираните автомобили в БГ са 4 130 195 умножено по 30 kw/h, прави 123 905 850 kw/h. Тези автомобили обаче няма да се зареждат по едно и също време в денонощието. Ако приемем че средно всеки от тези автомобили изминава по 100 километра, за час, и харчи за това 30 kw/h излиза че в светлата част на денонощието от някъде 12 часа лятно време, когато трафика е най голям, ще се зарежда на всеки час по един автомобил, което значи 12 часа умножено по 123 905 850 kw/h прави 148 687 200 kw/h консумация на ел енергия, за един ден.
технократ:
Всъщност, които карат по магистрали ще харчат по 30 киловатчаса електроенергия , щото се движат средно с по 100 километра в час, ама те колко са ? но в градски условия ще е зареждането на през всеки 2 часа щото има ограничаване до 50 километра в час. Така че горните ми сметки няма да са верни. А в провинцията ще е още по малко, щото градско 2 часа няма кой да върти. Точни сметки не знам как може да се направят.
Радико:
Технократ електромобилите за разлика от автомобилите няма нужда да се зареждат на бензиностанция може и в къщи може и с отложен старт както при пералните. Което означав, че ще се зареждат не 12 а 24 часа. Освен това не се умножава а се дели, както казах по горе на 24. И не става дума за 100 км/час а за 100 км изминати на ден. Ти колко дни в годината изминаваш 100 км. За един ден. Защото аз лично а и поне още два милиона шофьори като мен изнинаваме по не повече от 20 киломерта дневно. И няколко пъти годишно по малко повече от 100. Както и да е. Основната ти грешка е, че умножаваш по 12. Трябва да делиш на 24.
Отделен въпрос е, че малко по масовото навлизане на електромобилите ще тласне всичко живо да инвестира в солари перки и каквото се сетиш. Защото ако енергото неще да ти купи тока от солара комшията с електромобила ще го купи като му се налага пътуване. Дали някой си дава сметка какви огромни ниши се отварят за съпътстващ бизнес покрай навлизането на електромобилите. Като гледам с какви темпове арабите инвестират в соларни паркове, бас ловя, че до няколко години, но не повече от пет. Ше чуем за първия танкер прекборудван в батериовоз. Донеси една кофа ток сега звучи като шега но скоро докарай три танкера ток ще е съвсем сериозно.
технократ:
Радико няма значение къде се зареждат, все черпят енергия, а ние искаме да сметнем за един ден тези близо пет милиона автомобила какво потребляват. Дали ще изминават 100 километра за час или за два, те ще харчат еднакво , но натоварването на мрежата няма да е едно и също, но имай в предвид, че интензивният трафик в големите градове и по магистралите ще натоварва мрежата в пъти, та затова и се умножава, не знам ти защо делиш, няма такъв филм, имаш примерно 10 автомобила потребляващи на час по 10 киловата, ето ти 100 киловата за час потребление. В малките градове където трафика е по малък, потреблението на ел енергия естественно ще е по малко за час, отколкото в по големите градове и по магистралите. Проста аритметика, но не може да се сметне с точност поради редица фактори, които няма да изброявам като за на малко дете.
Аtos:
Технологиите напредват, момчета.
Не след дълго ще има електромобили, които притежават собствени фотоволтаици, позволяващи известна автономност...само пазарът да се насочи натам - пазарът определя напредъка на дадена технология, не друго! ПАРИТЕ!
И батериите ще са други, далеч от сегашните ни представи за капацитет и бързо зареждане!
П.П. Първата глоба за превишена скорост е...за 13 км/ч (безумно "безотговорна" за времето си)... ;D ;D ;D
Не си мислете, че светът е започнал с нас и ще свърши с...нас...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия