Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
VITAN:
--- Цитат на: VITAN в Август 29, 2020, 01:03:15 am ---Не е само жестокото ограбване на България с концесиите за добив на злато.
Германият е не по-малко скъп!, германият е рядък, и още 18 скъпи редки елемента,
които колониалната ни администрация,
поддържана от скотонаселението,
от платените тролове + троловете на свободна практика (полезните идиоти)
ПОДАРИХА
на Дънди Прешъс Металс...
--- Край на цитат ---
Тодор Живков:
„Конкурсно начало не означава конкурсен край, другарки и другари.“ (разбирай обществени поръчки)
„Времето е ваше, но всичко друго е наше!“ (разбирай построеното в България)
"...абе вие сегашните, не може само да боядисате, това което аз съм построил..." (това буквално!)
И ако още троле на свободна практика не си разбрал за какво иде реч, ще ти го обясня на твоя майчин език...
krasias:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 29, 2020, 09:45:17 pm ---С това глупаво изказване доказа, че по-заблуден от теб няма.
--- Край на цитат ---
Бреййй и как разбра от Работническо дело ли......
Щот аз знам някой неща дет не ги пишеха там........
Ksurnev:
--- Цитат на: krasias в Август 29, 2020, 09:48:35 pm --- Бреййй и как разбра от Работническо дело ли......
Щот аз знам някой неща дет не ги пишеха там........
--- Край на цитат ---
А знаеш ли, че България е получила безвъзмездно във времето 160 млрд. долара от СССР? 160,000,000,000 за по ясно.
Аз го знам оп Първа Ръка, не от Работническо дело.
За какво сме ги изхарчили?
Да напълним гушите на след Бай Тошовите управници.
И тогава имаше криви краставици, а сега са не само криви, ами не стават и за ядене, (само за озад стават).
И за това протестира народа, само дето нарушава чл. 35 от Конституцята.
А прокурора нарушава чл. 34.
Ама дали е Конституция, Констипация или си е запек, не е ясно. Никой не му ходи в края.
Даже Президента, да не говорим за МЪдиите.
krasias:
Ksurnev, да вярно дадоха но беше много по малко от тази сума, не помня точно колко беше. За това говори и Тодор Живков в последното си интервю, имаше го някъде в тубата. Но специално споменава че от всички социалистически страни тогава на нас са дали последно, и даже е трябвало да се моли на Брежнев за тези пари. Руснаците не ни обичат, става дума за техните управници не за обикновения народ, а от обикновения народ нищо не зависи те дори и не знаят какво е ставало тук.
технократ:
СССР са давали милиарди не милиони на българската държава. Всичките или почти всичките фабрики след 1950г със навлизането на индустриалната революция в българия, са строини със пари от Русия, по точно даваха ни безплатно, нефт, руда и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия