Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (161/266) > >>

Радико:

--- Цитат на: Ksurnev в Август 29, 2020, 01:17:22 pm ---Господа офицери, докато има политици,които ни свалят гащите, ще се намира и кой да ни клати...
Изсвинете ме!!!

Знае ли някой, колко ценен метал има в "РЕЦИКЛИРАНИТЕ" - заровените ХвостоСвърталищата?

--- Край на цитат ---
Бъди сигурен, че много добре знаят. Ти имаш ли отговор на въпроса защо плащат за изграждане на скъпи хвостохранилища а след това отново плащат за да копаят инертни материали с които да запълват каверните от иззетата руда?
Защо не набутат хвостс долу в дупката ами слагат чакъл който пари струва?

Ksurnev:
Ще се сетите какве е сигурно....

Ksurnev:
Хвоста е изключително скъп пълнеж за дупки. Трябва и да се утаи, защото е течен.
В него се съдържат всички тези редкоземни елементи, освен златото.

krasias:

--- Цитат на: juliang в Август 29, 2020, 07:50:27 am ---Аз пак да попитам: Като губим такива милиарди всяка година, защо България още по бай Тошово време не е разработила това находище и не е станала една Швейцария на Балканите, ами фалира 2-3 пъти?

--- Край на цитат ---
Ми щото дали те крадът и управляват руснаците или американците няма почти никакво значение с тая разлика че сега се знае къде и какво отива ама едно време в Работническо дело нищо не се пишеше по въпроса. Та затова и сега има твърде много заблуден народ за съжаление.

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Август 29, 2020, 09:29:24 pm --- Ми щото дали те крадът и управляват руснаците или американците няма почти никакво значение с тая разлика че сега се знае къде и какво отива ама едно време в Работническо дело нищо не се пишеше по въпроса. Та затова и сега има твърде много заблуден народ за съжаление.

--- Край на цитат ---
С това глупаво изказване доказа, че по-заблуден от теб няма.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия