Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (163/266) > >>

Ksurnev:
krasias, в последното интервю бай Тошо казва колко заеми са ни опростили.
Аз говоря за всички пари: преки и непреки инвестиции, оръжие и доста друго.
Не си прочел в началото.
Аз го знам от Първа Ръка, не от Работническо дело.

krasias:
Да ти казваш всичко като цяло, но имаше много неща втора ръка които ни даваха, като стара бойна техника, стари машини. Имаше доста случай в СССР разваляха стар завод, пребоядисваха машините и ни ги пращаха на нас. Повечето стратегически руди директно заминаваха за СССР, бил съм свидетел как медната руда веднага след флотация се товари на цистерни и заминава за Русия, на въпроса ми "ЗАЩО" отговора беше че видиш ли там имат много ВЕЦове и евтин ток, щот видиш ли тука нямаме. Златото също пътешестваше натам, на повечето златни мини там където излизаше рудата пазеха руски войници с калашници.

технократ:
какво сме давали на русия, чушки и домати, консерви. Руди или нефт не сме давали. Някои хора тролят, и се правят на улави. Русия има дори, още неразработени находища на нефт, газ, и руди. Кво ша ми разпраят разни шашавелковци. :P

Радико:

--- Цитат на: технократ в Август 30, 2020, 01:46:37 pm ---какво сме давали на русия, чушки и домати, консерви. Руди или нефт не сме давали. Някои хора тролят, и се правят на улави. Русия има дори, още неразработени находища на нефт, газ, и руди. Кво ша ми разпраят разни шашавелковци. :P

--- Край на цитат ---
Не са шашавелковци там е работата замисли се защо и до сега България продължава да е интерес на руски интереси. Зс разлика от други държави от бившия СИВ към които изгубиха всякакъв интерес.
А и да попитам "най вече Ксурнев знаете ли защо "случаят беше по онова време" се самоуби главният  мениджър на Тошиба???
Ксурнев, щом имаш информация от първа ръка за тези пари би трябвало да ти е известно и това.

ndm:
Ех ако ни бяха освободили още с първата руско-турска война, или айде петата шестата поне СЕга щеше да е едемската градина тук. А те на 13-та. Много обичаме да СЕ хвалим – руско-турската освободителна война, единствената. А как звучи само а - тринадесетата освободителна руско-турска война, най-малко респектиращо нали? До колкото съм чувал винаги има един нападащ и СЕ казва например турско-руска война….., но за съжаление този път е била завоевателна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия