Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
VITAN:
--- Цитат на: Номак в Юли 17, 2020, 10:07:41 am ---Призовавам админа да изтрие темата!!
--- Край на цитат ---
И като си заровим главата в пясъка, та какво?
Никой тук не попагандира педалщина. Търсят се причини, дават се диагнози. Ето ти моята:
Освен византийска, има и църковна история. А тя казва така: Содом и Гомор за били изключително богати долини с изобилие от реколта.
На тамошните малко им трябвало, за да попаднат в безгрижен живот.
И от много безгрижие и безделие, са стигнали до извратения живот.
Както сега на Запад....
(че има и кой да им слугува).
EDM electronics:
--- Цитат на: Номак в Юли 17, 2020, 10:07:41 am ---ИСТИНСКИТЕ мъже не могат да изтрайват педалите и с удоволствие биха ги свели до нула!
Призовавам админа да изтрие темата!!
--- Край на цитат ---
Номак , разбирам те, съгласен съм с теб, но не мога заради няколко форумни съсела, заразени със западна либерастия, които скочиха, като ужилени, църкащи да защитават душевно боли уроди, съзнателно душевно боли, те не са безпомощни, а сами са се докарали до това състояние, и наричайки чисто дегенеративни състояния - еволюция, да изтрия темата, която много участници плахо четат и се страхуват да вземат отношение, защото не искат да влизат в конфликт с либерастията, която им е дошла до гуша.
На този етап борбата с подобни дегенерати е само словесна, с обсъждане и т.н.
Задават се обаче различни времена с вятъра на промяната по много направления, който се усеща вече осезаемо. :)
Аtos:
Радико, не си прав! Обратни винаги е имало, но са били държани досега настрани от социума и са били считани за изключение от правилното, а не за норма!
Та те СА НЕ-нормалното, това някой от тук подлага ли го на съмнение?
Страшното идва, когато обществото се изврати до такава степен, че да го приеме за норма! Когато тази "идеология" се опита да наложи своя модел върху нормалното общество!
А битието наистина определя съзнанието (поне на масите), така че едно време да си гей беше срамно, по-късно... модно, след това - престижно, а сега направо са го докарали до там, че в скандинавието ако си хетеро, да не смееш да си признаеш!!!
Е, какви поколения биха се възпитали в такава среда? Че то има деца, които зорлем стават най-малко бисексуални, понеже това е "пътят и истината и живота", които им се втълпяват от бебета още...
П.П.Според мен, Фройд има немалък принос за това! Преди него доста от тези теми са се считали за табу (разпространение или апокрифно или чисто медицински). Оттам-нататък започва "сексуалната революция", която е начало на "разкрепостеното мислене", плавно довело до всички тези последици...веднъж започнал, процесът не може да бъде спрян и постоянно търси "нови хоризонти".
Нещо като презадоволена кинозвезда откъм сексуални връзки...следва обръщане на погледа към нещо "по-вълнуващо" - я содомия, я садо-мазо, я педофилия, а защо не и педерастия?
GMG:
векторе, изключи си всички кабели и ще бъдеш щастлив!
Имам предвид интернет, телевизия, ток и т.н., доколкото
знам и жена ти избягала от теб (сам си) - но има едно НО. ;)
Ако предпочетеш да бъдеш мъж - запиши се на карате курс,
вторият вариянт е да си намериш гадже и да си споделиш болката....
Има и трети вариант - обръщаш резбата и ставаш рибар. ;D
Това е накратко казано, защото нямам Време да обяснявам
житейски неща на недоносчета във форума..... ;)
Съветът ми е: купи си поялник и жица като ЕДМ и много неща ще разбереш.. ;)
--- Цитат на: Номак в Юли 17, 2020, 10:07:41 am ---За съжаление живеем в един педераски свят!......
Политиката ни - педалска,ФИЗИКАТА ни педалска,не правете и форума педалски - не пропагандирайте БОЛНАТА ПЕДАЛЩИНА !
--- Край на цитат ---
krasias:
Да си педерас наистина е падение, но тука има и един тънък момент, когато един комунист няма какво друго да каже той веднага се хваща за педалите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия