Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (156/266) > >>

GMG:
педерастията ходи по хората Краси....

Номак:
Хаха ГМГто ,ти да не си от левия бряг та така просташки скачаш?
Казвал съм го вече на такива като теб,но ще повторя:
Живота е кратък ,за сметка на това е уродливо гаден !
Жив и здрав бъди,не ми пречеш.

Те хомосексуалисти те не са виновни че са такива!ама според мен малко регулиране на хомотата ,това е решението !
Тъй де,не останаха хора!

Михаил Кузмов:
Значи на времето, Содом и Гомор толкова се разкрепостили, че на Господ му писнало! Дотолкова му писнало, че в днешни времена археолозите още не са сигурни къде точно са се намирали! След това, старата песен, на нов глас, та до днес! Може би на Господ скоро ще му писне!

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 17, 2020, 12:52:44 pm ---....че в днешни времена археолозите още не са сигурни къде точно са се намирали!..
--- Край на цитат ---
Знае се, сега там е Мъртво море.

krasias:

--- Цитат на: atos в Юли 17, 2020, 11:07:57 am ---
П.П.Според мен, Фройд има немалък принос за това! Преди него доста от тези теми са се считали за табу (разпространение или апокрифно или чисто медицински). Оттам-нататък започва "сексуалната революция", която е начало на "разкрепостеното мислене", плавно довело до всички тези последици...

--- Край на цитат ---
Атос, ти май не си чел Фройд. Фройд първоначално работи с хипноза, вкарва болния в хипноза и му заповядва да не проявява повече дадените симптоми, впоследствие обаче разбира че това води само до временни резултати, не след дълго симптомите се връщат с нова сила. И той разбира че не това е начина а трябва да се открие причината и така се ражда Психоанализата. И точно тая Психоанализа показва впоследствие че много голяма част от психическите отклонения се дължат на половата енергия която той нарича либидо, доста комплексен термин. И това нещо не е случайно защото цялото човешко тяло води началото си от две сексуални клетки.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия