Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
GMG:
ЕДм, ти врачуваш ли вече? ;D
Радико, като чета и се замислям - благодаря ти!
Тва манипулацията дистанционно е голема работа ;) ;)
Успех на всички!
GMG:
Евгени от Сливен!
Къде отиваш ти?
Това е еволюция, не можеш да я спреш ..
Имало е такива съмнителни агенти и преди по Времето на Тутанкамон и майка му ..
Не си мисли, че там има само цигани ;)
Мисълта ми беше, че хората са неразривни същества,
духовно и Ауретично свързани, немислимо как.
Светът се е променил ЕДМ, хората не са това което бяха и СА, човек трябва да има някакво съзнание да разбере
какво му се случва. ;)
Ти като комунист и Путинов русофил, би ли нарушил
експанзията?
Не смятам това за добре!
Но всеки има собствено мнение......
Да, форумът се превърна в калчище, но ние старите потребители не сме виновни за това .. ;)
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Юли 16, 2020, 09:59:45 pm ---EDM никой никого не е "направил такива"
Тези хора са горе долу равномерно разпределени между останалите индивиди по целия свят без оглед на раса, религия, култура и други подобни. Просто те се раждат такива и не могат да бъдат създавани. Ако в някоя страна изглеждат повече то е защото там е по либерално отношението и повече от тях демонстрират факта. Иначе единствено увеличение на броя им е доказано в страни със силно стресов живот, войни диктатури и т.н. се наблюдава по голямо количество в следващото поколение. Вече съм го писал, доказано е че ако майката в определен момент от нременността преживее стрес поколението е с обърната резба. Заради това във определени страни и прослойки се наблюдава все пак по голяма концентрация. Примерно там където домашното насилие се смята за нещо в реда на нещата. Офф заболяха ме пръстите останалото утре.
--- Край на цитат ---
Радико за 50 и кусур страници писания по тази тема, още ли се вързваш на извратените виждания на някой форумни активисти! Явно и на тебе толкова ти е акъла! Извинявай, не искам да те обидя, просто това ми идва на ум.
Да ви кажа честно, от време на време, като им чета писанията започват доста да ме съмняват тези индивиди. С тези си настървени фашизоидни уклони, се питам дали пък това не се дължи на някаква тяхна психическа откаченост. Ако използваме Фройдизма като поле за разсъждения, то изводите който си вадя, хич не са лицеприятни, и за това ще ви ги спестя. Да пишеш едно и също в 50 страници и със всяка изминала седмица да допълваш образа си на невменяем фашист с все по-филтрирана информация, не говори никак добре за някой хора. Веднага в разума ми светват лампичките с големи въпросителни, абе тези хора нямат ли си друга работа и задължения та цял ден целенасочено се ровят в бунището на човешката еволюция и търсят там храна за подсъзнателните си залитания или така са дресирани от ранна възраст. Това не е нормално!!! Трябва да си голям айлякчия :) за да профилираш умозрителното си поле в такова направление! Пък и задълбаването в този боклук означава само че, тези хора на някакво неосъзнато ниво се индефицират с тези, за който постоянно мислят и пишат или пускат информация, нямат ли си други кахъри :D! Сродното привлича сродно! Така е в природата! Мен "това" наистина ме плаши!!! :)
VITAN:
--- Цитат на: GMG в Юли 17, 2020, 06:48:16 am ---Да, форумът се превърна в калчище, но ние старите потребители не сме виновни за това .. ;)
--- Край на цитат ---
Там е проблема, че сте потребтели (нямате вътък нищо да дадете) на това, което някой, някога е дал с много труд. За нещата, които струват и пари, тук не е чиста среда. Всеки дебил може да се изходи: той го е работил толкова много, а с'я седнах и веднага се сетих!
Какво си се сетил бе... аланкоолу? А ти отде знаеш колко години преди това някой дали не се е сетил, и защо не е избрал твоето "сещане"?
--- Цитат на: GMG в Юли 17, 2020, 06:48:16 am ---Това е еволюция, не можеш да я спреш ..
--- Край на цитат ---
Никаква еволюция, а предателство!
1941 г., Москва, немците едва не са влезли в града и Сталин си няма никаква работа, ами нарежда да отворят катедра по Византология.
Защо аджеба падат и умират империите.... >>
И Търново е падало с предатели (1 евреин и 1 негов слуга), но когато е падал Константинопол, е имало цяла партия.
И след падането главният грък отива при турският султан да си иска наградата. Но имал чудно хубаво момченце.
Султана казъл, че момчето отива в неговия харем с момченца. Имало е такъв!!!
Бащата се възпротивил, но бил скъсен с една глава по-долу.
И както в песента: Даваш ли, даваш, балканджи Йово.... момченцето пак отишло в харема.
За децата на тукашните предатели не ме е еня. За другите: въоръжавайте се, но не само с овче търптение!
Бъдещето на ЕС е: ЕвроГейскиХалифат.
Заради раждаемостта на мигрантите и дебилизма на белите.
Които със сигурност никак не знаят византийска история, но не ги и интересува. Те са преситени от живота....
Номак:
За съжаление живеем в един педераски свят!
В които педалите дори вече не се срамуват от уродливата си биология - чиста проба педалско падение .. Хомосексуалността е била забранена в Англия ,сега не знам как са нещата,и как няма да е забранена - това са болни хора които често са психически и умствено болни-Да,тежката престъпност е точно от ПЕДАЛИ,не изличимите болести-също! ... Добре е да се въведе някакво ограничение педалите да се размножават-примерно по едно педалче в семейство,щото затриват цицивилизацията !А етническите/БЛАГОРОДНИ/ българи да се стимулират финансово за да се размножават спокойно /Истинските българи са много далеч от педалщината!!/ За съжаление истинските мъже са били подлагани на геноцид/педалска политика и често поизбивани и гонени и как няма-ИСТИНСКИТЕ мъже не могат да изтрайват педалите и с удоволствие биха ги свели до нула!
Политиката ни - педалска,ФИЗИКАТА ни педалска,не правете и форума педалски - не пропагандирайте БОЛНАТА ПЕДАЛЩИНА !
Призовавам админа да изтрие темата!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия