Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
Нм
Викаш просто политика.
Политиците създават джендърите така ли
Или младежите се изпедерастяват поради употребата на наркотици така ли. И като чета написаното от EDM добивам впечатление, че в ислямският свят няма такива или поне са много по малко. Интересно.
EDM дали знаеш произхода и значението оригиналното значение на думата "манаф" тя е изключително джендърска по сегашно значение.
dmitarp:
Здравата си усвоил опорните точки. Има една съществена разлика между манафите и джендарите. Докато манафите са били слугите, сега джендърите са господарите.
VITAN:
--- Цитат на: dmitarp в Юли 16, 2020, 08:57:08 pm ---Здравата си усвоил опорните точки....сега джендърите са господарите.
--- Край на цитат ---
+100
EDM electronics:
Радико учудваш ме понякога с мисленето си, като става въпрос да защитиш на всяка цена запада.
Не, педерастията не във възход от нарочна политика, ами е руска путинова провокация и хибридна война. Той отрови Скрипал в навечерието на изборите си, да предизвика нарочно негативи към себе си, та педераси ли няма да създаде. Това отърва, нали?
Кой, дори много под средно интелигентен човек не знае какво е манаф, що за безсмислен въпрос?
Педераси винаги е имало и винаги ще има. И в бай Тошево време имаше. Аз лично съм имал 3-ма даскали педрази от 1-12 кл. Единия на една бригада дори ме хвана за щепсала и кайсиите. ;)
Разликата обаче от преди и сега и от мюсли държавите е огромна. На запад има политика на диктатура на ненормалниците, на наказаните от Господ, на душевно болните над нормалните хора, като се налага по всякакъв начин тази дяволия, като норма и постоянно ни занимават с тях, постоянно ни се натрапват, гей паради, дискриминации и пр.
На мен лично няма как да ми повлияе който и да е педраз. Аз се притеснявам за децата, които го приемат, като нормално, защото ги лъжат.
Но както казах ще дойде време и то е близо, да берат плодовете на тая педерастия. И тя тая политика е засята именно, за де се берат някакви плодове от нея, не е случайно. Западния свят не са били педрази, направиха ги такива.
Радико:
EDM никой никого не е "направил такива"
Тези хора са горе долу равномерно разпределени между останалите индивиди по целия свят без оглед на раса, религия, култура и други подобни. Просто те се раждат такива и не могат да бъдат създавани. Ако в някоя страна изглеждат повече то е защото там е по либерално отношението и повече от тях демонстрират факта. Иначе единствено увеличение на броя им е доказано в страни със силно стресов живот, войни диктатури и т.н. се наблюдава по голямо количество в следващото поколение. Вече съм го писал, доказано е че ако майката в определен момент от нременността преживее стрес поколението е с обърната резба. Заради това във определени страни и прослойки се наблюдава все пак по голяма концентрация. Примерно там където домашното насилие се смята за нещо в реда на нещата. Офф заболяха ме пръстите останалото утре.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия