Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (134/266) > >>

Радико:
Както винаги пак грешиш не е правилният израз " политически неграмотен" за мен нито пък "политически грамотен" за теб.
Правилната дума за мен е "политически недресиран" даже неподлежащ на дресура. Ти си в другата крайност. Върху теб са си свършили перфектно работата. Превърнали са те в еталон.

EDM electronics:
Радико, няма по-дресиран политически от теб в тоя форум от американските марксисти - неолибералните соросоиди. За мен ти си еталон на дресурата и много скоро ще бъдеш силно разочарован от дресьорите си.

Препоръчвам ти да изгледаш това видео с интервю на американец и ще разбереш какво ти говоря. Не се плаши от вида му с татуировките, този е изключение от стереотипа на татуираните откачалки - нехарактерно интелигентен амрканец и е в час с много неща. Ето тези американци обичам аз. На места този американец ме просълзи.

https://www.youtube.com/v/dD1MoSsaCsw

Радико:

--- Цитат --- Радико, няма по-дресиран политически от теб в тоя форум от американските марксисти - неолибералните соросоиди. За мен ти си еталон на дресурата и много скоро ще бъдеш силно разочарован от дресьорите си. 
--- Край на цитат ---
Твърде повърхностно ме анализираш. И си във същата голяма грешка като Витан, чак почвам да се чудя двама ли сте или един.
Причината е в твоята дресура. Теб са те обучили да мислиш дуалистично:
Щом не съм от вашите значи съм от другите от противниците. За теб има само това два отбора нашите и противниците. Бялото и черното. Топлото и студеното. Как не забелязахте, че дори в  тази територия телевизията не е чернобяла  вече повече от четиридесет години.
Иначе изгледах доста от клипа признавам не целия прекалено дълъг е. Предпочитам по сбита информация. Във общи линии не ми каза нещо което не знам. Аз съм на същото мнение за Америка. Само че това, че не харесвам америка не означава че явтоматично трябва да съм фен на Русия. Както и това че не харесвам Русия не означава, че трябва да съм фен на Америка.
АЗ СЪМ СВОБОДЕН ДА МРАЗЯ И АМЕРИКАНСКОТО И РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Не говоря за хората а за управляващите. Не говоря дори за Тръмп и за Путин. Говоря за тези над тях. Тези за които говоря са една шепа хора женили се десетки пъти помежду си и вече изродени и С психически проблеми и с власт да затрият света. За тях е тази тема ама вие сте прекалено недоузрели да разберете за какво иде реч.  Пишете така патетично за Русия, че е ясно, че получавате нещо.  Има два варианта или оргазми или пари. В единия случай сте за връзване в другия... Ми пак за връзване ама в друго заведение.
Стигам до извода, че вие сте това което най много трябва да ме плаши защото дали умишлено дали неумишлено отклонявате вниманието от най голямата заплаха. Ако го правите заради оргазма пак имате някакво оправдание.
--- Цитат ---прости им господи те не знаят какво вършат
--- Край на цитат ---

Но ако го правите за 40 стотинки... Просто нямам думи. Спирам.

plcsoft:
Понеже днеска го пишем дъждовно, нека и аз да хвърля две стотинки по-тази боклукчийска тема. :D
Първо нека не се самозалъгваме че, всички ние пишещите тук в този форум в по-голяма или по-малка степен сме деца на вече "бившият социалистически лагер". И тъй, като всеки друг лагер и неговите методи не са от най-свободолюбивите то явно тази "дамга" е станала част от битието и съзнанието на голяма част от форумните воини. Щем не щем! Дет` се вика няма на къде! Та погледната от тази позиция всички сме жигосани с клеймото на пост комунистическият манталитет. Е някой в по-голяма степен други в по-малка степен, но все пак продължаваме да живеем с тези стериотипи. И именно битката на двете крайности виждам в буквоизказаните дуели на този и други форуми. Като се започне с подривна шумкарска деятелност и се свърши с тубарските изгъзици на един или друг "взел се на сериозно" келеш от двете страни на барикадата. Лошото е че нито едните се предават, нито другите :) много настървени брей :) :) и така психическата енертгия на уж технически насочените умове се пропилява във нищоправещи писаници. Но това е работата на високонапереният писач да превърне съществуващите само в неговият ум митове и легенди в остойностени лъжи и да ги вмени като вековни истини в абсорбиращите такава материя умове. Интересно е да се наблюдават различните приоми за печелене на аудитория. Най-настръвените и бранещи с невиждан хъс своето величаво его, маниакопитеци ярко се открояват сред тълпата по-разпуснати форумисти. :)  Сред който и моят милост.  ;D Та тези два лагера ярко озаряват теченията и поведението на голяма част от народонаселението преживяващо по-тези земи и пропито с манталитета на социалистическата лагерна дресура. Но докато народонаселението бързо се топи като пролет сняг на ярко слънце в тази държавица то, форумните келеши настървено продължават да се замерват с информационна кал и да трупат с нищо не подплатено интернет величие.. Тука вече влизат в употреба приомите на подмолна и неприемаща нищо по-различно, концлагерна пропаганда и жалките опити да се отклони вниманието на форумният капацитет от неудобните страни на информационата битка която се води. Много сте тарикати бре, аферим, ашъколсун, машала. ;D Само че, тези така вглъбени в клавиатурата и интернет джама разбирачи не осъзнават че, света е много по-просторен и от най-развинтените им концлагерни приумици. Само трябва да се смали егото на маниакопитека. Продължавайте в тоя дух! Понякога и в най-голямата тиня се появява нещо ценно, стойностно и човешко! А вие не пречите, на никой, само износвате клавиатурите правени в някой Дженджърски завод а не в Мамаша и така създавате оборот на тези така омразни капитало- комунисти и на продуктите който те създават!?  :) :) А те това искат, да има потребители!!! 

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Юни 14, 2020, 09:08:40 pm ---Пишете така патетично за Русия, че е ясно, че получавате нещо.  Има два варианта или оргазми или пари.
--- Край на цитат ---
Не съди за другите по себе си.

--- Цитат на: Радико в Юни 14, 2020, 09:08:40 pm ---Стигам до извода, че вие сте това което най много трябва да ме плаши защото дали умишлено дали неумишлено отклонявате вниманието от най голямата заплаха.
--- Край на цитат ---
Да бе, и ние сме срещу системата, вече не предимно
Федералният Резерв,
а FAGMA = FAcebook Google Microsoft Amazon
Новият нефт е човешкото поведение, т.н. Big DATA
Ама щом сме русофили сме откачалки, н'але?
-
Филм: Картата на новият свят. "Петте столици" на глобалната цифрова империя.
-
https://www.youtube.com/v/kQ5VDkGLz5c&feature=youtu.be

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия