Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (135/266) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Юни 14, 2020, 09:08:40 pm ---
Причината е в твоята дресура. Теб са те обучили да мислиш дуалистично:
Щом не съм от вашите значи съм от другите от противниците. За теб има само това два отбора нашите и противниците. Бялото и черното. Топлото и студеното. Как не забелязахте, че дори в  тази територия

--- Край на цитат ---

Когато става въпрос за идеология - политическа и икономическа, то светът е разделен на глобалисти и антиглобалисти, както казваш дуалистично, само в твоята глава съществува друга идеология, някакъв цветен комунизъм, капитализъм или др., и те преследва именно тоя комунизъм от миналия век, преследва те постоянно и той е твоята причина за всичките ти несгоди, било то като отидеш на лекар да даваш кръв или където и да било.

Ако пък имаш предвид ЕС, то той е ОБЕКТ на геополитиката /колониална територия/, а не субект /тоя който я прави/, също като България, целият ЕС е американска колониална територия. ЕС няма думата за нищо, така че няма цветно в него, има равнис-мирно, слушам, тъй вярно и опъване на канта пред началника от посолството, това има само. В Русия нещата стоят по същия начин - глобалисти и антиглобалисти. Там няма никакви комунисти или и да има, то те нямат никаква власт или са в коалиция с глобалистите, но не упражняват никаква власт в държавата. Не познавате политическия живот в Русия! В Китай положението е абсолютно същото. Син Дзин Пин е антиглобалист и патриот, а противниците му са соросоиди.

Та днес разделението в света, във всяка държава е не на комунисти и капиталсти, както ти архаично мислиш, защото си нямаш хал-хабер не само от геополитика, а на соросоиди /такива като теб/ и антисоросоиди /такива като мен/. И тези понятия нямат национален характер, а глобален, става въпрос за идеология.

Ти не я разбираш - видно и знаеш ли защо, защото такива като мен в тая държава са мнозинство, особено в провинцията. Аз такива като теб срещам изключително рядко. Но не си разбрал какво е мулти-култи и глобализъм, защото все още не си мил краката на някой черен сач и не си му пил чорбата /както напоследък в митрополията правят соросоидите с промит мозък/. Чак тогава ще разбереш за какво ти говоря.

VITAN:
Шефът на банката G. P. Mogran (до колкото знам банка на Ротшилд)
паднал на колене на черните.

PR или не, започва в САЩ Перестройка.
Перестройката навремето след началото си за 5 години стана Перестрелка, но всичко по реда си...

И понеже нишката се казва: това наистина трябва да ни плаши,
а няма: това някого плаши, някого радва -
едно поздравче...
https://www.youtube.com/v/z4JTvnu5aGs

Радико:

--- Цитат ---  Когато става въпрос за идеология - политическа и икономическа, то светът е разделен на глобалисти и антиглобалисти, както казваш дуалистично, само в твоята глава съществува друга идеология,
--- Край на цитат ---

А дали е така, или просто в твоята глава няма място за това:
https://www.sciencedirect.com/topics/social-sciences/information-society 
Или това:
https://ec.europa.eu/jrc/en/science-area/information-society 
Или това също:
https://www.google.com/amp/s/whatis.techtarget.com/definition/Information-Society%3famp=1   
Мога да ти извадя още стотици такива. Дали пък не съм създал аз тези сайтове с болния си мозък за да се убедя сам себе си. Как мислиш??? Странно ако наистина е така второто ми аз на страдащата ми от циклофрения душа знае перфектно англииски и при това даже не допуска правописни грешки. ЛЕЛЕЕЕЕ КОЛКО СЪМ БИЛ ГЕНИАЛЕН КОГАТО НЕ СЪМ АЗ.
Благодаря ти EDM, че ми отвори очите за този факт.

Това бяха накрая шеги и закачки а сега за малко сериозно:
Моля те EDM влез си във функциите на юодератор защото във последната публикация на Витан блика зле прикрит расизъм. Това е в грубо противоречие със правилата на форума. Поне да беше в тема която се вижда само от потребителите. А то е достояние на целия свят.

VITAN:
Каузата BLACK LIFE MATTERS, искаш да помогнеш на афроамериканците
(малиии, как съм политкоректен),
даваш им дарение.
А основните дарения отивали за..... бледоликите.
Бледоликите кандидат презиценти.
Айде стига с тоя расизъм, ето ти ЛИЦЕМЕРИЕТО 1 към 1:
-
https://www.youtube.com/v/DdjBSmEWUSE

EDM electronics:
Радико, соросоида ако не го преследват комунистите от гробищата, даже насън, или ще се обиди, че някой бил хомофоб /примерно като мен  ;)/, или съзира расизъм, ако се спомене черен цвят. Защо белия цвят не е расизъм, Радико?

Чета VITAN е писал "черните". Е кои са черните? Аз не знам той какво асоциира с "черните". За някой това са черни ангели паднали от небето, за други коминочистачите, за трети "черните панталони", ти къдЯ го видя тоя расизъм?

Успокой се, вземи някакво успокоително и ще ти мине. Аз под "черните" разбирам сачовете. Сега да не се стресираш от думата "сач", че била расизъм?  :D

А,бе я ми кажете вие "бял" или "българин", че и аз да ви обвиня в расизъм.  :D
И последно, Радико, да не мислиш, че се оплакваш на гущероликия Сорос, все пак пишеш на EDM electronics, а нали знаеш какво ми е отношението към соросоидите?

Да ти кажа и една притеснителна за тебе новина:
На есен, след изборите в САЩ, предполагам, че ще победи моят фаворит Тръмп, след това Сорос ще бъде наврян в кучи гъз и забрави за всичко, за което се оплакваш днес.  :D
След това ще се оплакваш за расизъм на арменския поп.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия