Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (107/266) > >>

juliang:

--- Цитат на: filchef в Май 28, 2020, 09:14:24 pm ---Ти от ТЕ ли си от ние ли си или от вие - щото ако печатахме ние парите на целия свят и имахме по 830000 долара дълг на семейство както е при ТЯХ, със сигурнос щяхме да сме доста по напред и от тях.

--- Край на цитат ---
Не знам откъде го мислите това, че "ТЕ" са толкоз добре.
Хубаво е да изгледаш отново филма Where to Invade Next на Майкъл Мур.

Чичо НОНЧО:
едм.Наистина ме уплаши. Носът си е мой! Ама ако искаш ардеса ми...

VITAN:
@ filchef
Прикачам картинка: общ дълг над 77 000 000 000 000 $.

Най-важният критерий, дългът на 1 данъкоплатец (тоя под моста и пеленачето не плащат):
над 206 000 $.
Дълг, който за да се плати, трябва да се спести....

EDM electronics:

--- Цитат на: Чичо НОНЧО в Май 28, 2020, 09:26:43 pm ---едм.Наистина ме уплаши. Носът си е мой! Ама ако искаш ардеса ми...

--- Край на цитат ---
Чичо НОНЧО, не се навирай бе човек, не съжаляваш ли сега, за дето си напъха гагата, дето не й е работа?
И не ги приемай буквално нещата, не умееш дори да четеш с подтекст. И хайде понамали малко куража с адреса, никой не ти го е искал, айде малко по-скромно.

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 28, 2020, 09:06:40 pm ---Взе нещо да омекваш. Не се сили толкова.
Запази си импровизациите и сценариите за себе си. Аз казвам ли на всеслушание какво мисля за теб?
Не съм говорил за никакви богатири. Гулаг и пр. също нямат място ей така да ръсиш несвързани и неотносими бръщолевяния.
Неадекватен си често, да знаеш.
Откакто излъга, че си страдал от комунистическия режим, а тогава си бил ученик, много нервен си станал. Хайде престани да се правиш на жертва, щото не ти харесвала историята. Я кажи сега, ти християнин ли си, че да да си обясня някои неща, що си толкоз настървен? Настарвен ми се виждаш?

--- Край на цитат ---

Че за какво да съм.......Нали си пишем де, или не си пишем, ами си мерим дръвниците!? :D
......браниш с такава мощ и жлъч руските пияндурници и дума не даваш да се обели за тях!? Защо??????? Защити малко и прозападното, обърни ветропоказателя да се разскърца малко ръждата......;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия