Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Чичо НОНЧО:
Е хубаво де... Да се дърлят в Чата. Тука всеки може да се опита да прочете нещо за Свободна Енергия. Ама как да стане?...
EDM electronics:
--- Цитат на: plcsoft в Май 28, 2020, 08:59:25 pm ---Не отричам, Баташкото клане! Че е имало клане е имало, но да са мрели хората като в модерна скотобойна, малко не ти ли изглежда съмнителна тази теза! И не се изкарвай голям родолюбец че като те гледам как се готвиш за руски богатир из казашките степи, бая народ ще изколиш и ще избесиш в някой Гулаг!? Само да ти се даде, възможност!?
--- Край на цитат ---
Взе нещо да омекваш. Не се сили толкова.
Запази си импровизациите и сценариите за себе си. Аз казвам ли на всеслушание какво мисля за теб?
Не съм говорил за никакви богатири. Гулаг и пр. също нямат място ей така да ръсиш несвързани и неотносими бръщолевяния.
Неадекватен си често, да знаеш.
Откакто излъга, че си страдал от комунистическия режим, а тогава си бил ученик, много нервен си станал. Хайде престани да се правиш на жертва, щото не ти харесвала историята. Я кажи сега, ти християнин ли си, че да да си обясня някои неща, що си толкоз настървен? Настарвен ми се виждаш?
EDM electronics:
--- Цитат на: Чичо НОНЧО в Май 28, 2020, 09:05:30 pm ---Е хубаво де... Да се дърлят в Чата. Тука всеки може да се опита да прочете нещо за Свободна Енергия. Ама как да стане?...
--- Край на цитат ---
Нончо, никой не ти пречи в съответната тема да четеш за свободната енергия, но така да си пъхаш носа, не те ли е страх, че може да пострада?
Чети си там твоята тема и тая като не те интересува и няма какво да добавиш, отмини я.
Не бива да се правиш на Батман, защото той е измислен герой.
filchef:
--- Цитат на: plcsoft в Май 28, 2020, 09:03:55 pm ---къде е българската история, Къде е свободната енергия, къде сме ние, къде сте вие и къде са ТЕ!? ;D ;D
--- Край на цитат ---
Ти от ТЕ ли си от ние ли си или от вие - щото ако печатахме ние парите на целия свят и имахме по 830000 долара дълг на семейство както е при ТЯХ, със сигурнос щяхме да сме доста по напред и от тях.
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 28, 2020, 08:40:57 pm ---
Обясни му на той комунистофоб горе ;D, дето често е неадекватен, кой упражнява днешната "демократична" власт.
--- Край на цитат ---
Сега го видях!!!
Не съм комунистофоб, а комунистороб хванал дикиш и от капиталистическата индустриална тирания на която се пържим последните 30 години!? ;D ;D
Ти да не си по-добре, бе ЕДМ-чо!? Все същият пергиш си, само дето се прекриваш зад аватара на бившият КГБ-ец от Ленинград, подвизавал се дълги години в Източна Прусия като чекист........
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия