Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
EDM electronics:
--- Цитат на: plcsoft в Май 28, 2020, 09:36:08 pm ---Че за какво да съм.......Нали си пишем де, или не си пишем, ами си мерим дръвниците!? :D
......браниш с такава мощ и жлъч руските пияндурници и дума не даваш да се обели за тях!? Защити малко и прозападното, обърни ветропоказателя да се разскърца малко ръждата......;D ;D
--- Край на цитат ---
plcsoft , за 3-ти път тая вечер ти казвам, че си неадекватен. Нищо не съм споменавал за руснаци, освен че са ни освободили от турско робство, а говорих за Баташкото клане и как соросоидните плъхове почнаха да църкат, като чуят истината за турското робство.
За какво западно да ти говоря, когато е ставало клането? Ти наред ли си?
Какво да кажа, че САЩ ни освободиха от турско робство ли или Англия? Тъкмо обратното е било, Англия е подкрепяла Османската империя тогава.
Ако имаш предвид да говоря за западни гейове и джендари, то тая тема е забранена във форума. Ако искаш да говоря за западна електроника, правил съм го вече. Тук говорим за съвсем друго нещо, но ти май не го разбираш или не ти харесва.
filchef:
--- Цитат на: VITAN в Май 28, 2020, 09:33:11 pm ---@ filchef
Прикачам картинка: общ дълг над 77 000 000 000 000 $.
Най-важният критерий, дългът на 1 данъкоплатец (тоя под моста и пеленачето не плащат):
над 206 000 $.
Дълг, който за да се плати, трябва да се спести....
--- Край на цитат ---
Да де аз имах в предвид 4 членно семейство - то пак излиза толкова щото децата не са данъкоплатци.
--- Цитат на: juliang в Май 28, 2020, 09:23:20 pm ---Не знам откъде го мислите това, че "ТЕ" са толкоз добре.
Хубаво е да изгледаш отново филма Where to Invade Next на Майкъл Мур.
--- Край на цитат ---
Хич не мисля, че са много по добре - напротив заробени са с дългове от люлката до гроба но колегата @plcsoft ги написа с главна буква та затова го попитах той от кои е ;)
Радико:
ЕДМ
Само да те попитам от създаването на третата Българска държава " третата по тези земи" коя държава е спомагала за разширяване на границите ни, за връщане на отнети територии. Дали я знаеш тя е само една. Жокер:
Не е СССР.
plcsoft:
И аз за трети път ти казвам че, темата която Радико отвори е за съвсем друга насока а не за история от преди 100 и кусур години при това подплатена със доста лъжи. Не знам кой от двамата не вдява ама, вече разбирам че, няма да ме разбереш! :)
И не се изкарвай голям родолюбец, че такива родолюбци знаеш ли колко съм ги виждал, на думи и писания по-форумите велики, а като опре до дела, търсят как да се скатаят под на жена си фустата!? Всеки ден им виждам делата, дори и във форумите! Тъй че, по-културно, поне да не вони......... нали, всеки има право на Мнение!!!!!!!!!
VITAN:
--- Цитат на: plcsoft в Май 28, 2020, 10:00:09 pm ---...а не за история от преди 100 и кусур години при това подплатена със доста лъжи.
--- Край на цитат ---
Ако не докажеш лъжите, намирисва на лукавство.
--- Цитат на: plcsoft в Май 28, 2020, 10:00:09 pm ---..че такива родолюбци знаеш ли колко съм ги виждал, на думи и писания по-форумите велики, а като опре до дела, търсят как да се скатаят под на жена си фустата!? Всеки ден им виждам делата, дори и във форумите! Тъй че, по-културно, поне да не вони.........
--- Край на цитат ---
Познаваш ли колегата лично бе отворен?!
Гласувам за: ban
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия