Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
filchef:
--- Цитат на: Радико в Май 28, 2020, 04:47:27 pm ---Витане, EDM да си припомним, че заглавието на темата е :
Мен лично много повече ме притеснява тази странна и съмнителна активност относно тези факти които макар и такива са вече във миналото.
--- Край на цитат ---
Народ който не помни миналото си е обречен да го повтори и това НАИСТИНА ТРЯБВА ДА НИ ПЛАШИ.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Май 28, 2020, 04:47:27 pm ---...отклоняване на вниманието от наистина страшните неща които се случват е много много по притеснително. И вие поддавайки се на провокациите се явявате неволни съучастници.
--- Край на цитат ---
А ти задавал ли си си въпроса, че службите много добре знаят какво става в Родопите вече 30 г. и си затварят очите, че Турция бавно и сигурно подготвя анексията на Югоизточните Родопи, че там няма ни един надпис на български, че има десетки сигнали от заинтересовани граждани - истинските българи, да се предприеме нещо, но колониалното ни управление разчита този много тежък за бъдещето на държавата ни проблем, да го решават други - те са заети мръсните башибозуци с личното си финансово осигуряване зад граница. Кое е това по-важно нещо от целостта на държавата, като ни говори тук някакъв псевдоразбирател, че нямало турско робство ли, а?
Даваш ли си сметка, само как не, какво се задава?
Провокации с българската история не може да има, тя е такава, каквато е. Да не мислиш, че сега щото на соросоидите не им е приятно де са говори за турско робство и кланетата, та да взема аз0 да се съобразявам с тях? Не си познал.
Скоро, много скоро ще разбере, какво значи да имаш за приятел САЩ - това е по-лошо от това да ти е враг.
EDM electronics:
Мен това не ме плаши, защото съм подготвен за него, но една моя позната - голям соросоид, така и е обработен мозъка последните 30 г. от СМРАД, че чак сега разбра за какво съм и говорил и е съгласна с позицията ми. Това ви чака и всички останали, които все още не вярвате на ушите си и не чувате на очите си:
https://blitz.bg/svyat/v-mineapolis-e-kato-na-voyna-gradt-gori-prashchat-podkreplenie-ot-politsiyata-video-18_news748553.html
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Май 28, 2020, 04:47:27 pm ---Витане, EDM да си припомним, че заглавието на темата е :......
--- Край на цитат ---
За друго дори не бих обърнал внимание, но за това - няма начин!
--- Цитат на: VITAN в Май 28, 2020, 12:31:52 pm ---Сега родоотстъпници под път и над път.
--- Край на цитат ---
Ердоган създаде военна зона до границата с България (новина от днес)
https://bgr.news-front.info/2020/05/28/erdogan-szdade-voenna-zona-do-graniczata-s-blgariya/
Най-демократичното от демокрацията:
https://youtu.be/eAi60JzMkY0?t=5012 (времето нагласено)
Радико:
Когато създадох темата имах в предвид "както е видно от първия пост" глобална заплаха за цялото човечество не за конкретни народи, етноси или индивиди. Вие обаче продължавате с късогледото си разглеждане на света. И накрая две козлета Иван и Асан се блъскали блъскали на моста и накрая паднали в реката и двете.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия